uprzejmie proszę o informację jak OBECNIE prezentuje się optymalna trasa jak w tytule
czy jechać tradycyjnie przez Cieszyn czy też może ze względu na roboty lepiej pojechać jest przez Zwardoń a jeśli tak to jak ? czy przez Skoczów, Istebna ?
hej wrocilem z cro przed wczoraj..jechalem przez zwardon i powiem ci ze szkoda slow co sie tam dzieje..w niektorych miejscach posciagany asfalt i to tak na 15 centli uskoki sa, oprocz tego dziury ze szkoda gadac..jadac w strone slowacji po przekroczeniu przejscia jest juz ok..pozdrobjur napisał(a):uprzejmie proszę o informację jak OBECNIE prezentuje się optymalna trasa jak w tytule
czy jechać tradycyjnie przez Cieszyn czy też może ze względu na roboty lepiej pojechać jest przez Zwardoń a jeśli tak to jak ? czy przez Skoczów, Istebna ?
bjur napisał(a):tzn. chodziło mi o jakiekolwiek roboty drogowe, trasy przelotu owiec, skupiska dziur głębszych niż 10cm itp. itd.
chcialbym tylko zapytac dlaczego tak skrupulatnie odradzasz przejazd przez wegry??? ja jechalem i bylo naprawde poprawnie...adam_cro napisał(a):Witam!
Jechałem tymi dwoma trasami w ciągu ostatniego miesiąca. Zdecydowanie odradzam Słowację i Skalite/Zwardoń - a zapomnij o Węgrzech. Najlepsza trasa to: Cieszyn-Brno-Mikulov-Wiedeń-Gratz-Maribor-Zagreb. W Słowenii przygotuj się na możliwy korek - do 2h.
pozdrav
adam_cro
a i jeszcze jedno ,nie bylo nawet koreczka malego,gora 2 auta przede mna bylya wyjadz mialem 04 8 06..pozdroandrzej_bialy napisał(a):chcialbym tylko zapytac dlaczego tak skrupulatnie odradzasz przejazd przez wegry??? ja jechalem i bylo naprawde poprawnie...adam_cro napisał(a):Witam!
Jechałem tymi dwoma trasami w ciągu ostatniego miesiąca. Zdecydowanie odradzam Słowację i Skalite/Zwardoń - a zapomnij o Węgrzech. Najlepsza trasa to: Cieszyn-Brno-Mikulov-Wiedeń-Gratz-Maribor-Zagreb. W Słowenii przygotuj się na możliwy korek - do 2h.
pozdrav
adam_cro
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi