CROnikiCROpka napisał(a): ciekawość świata i samej siebie w różnych "warunkach" też jest silna
Masz zamiar jechać na Alaskę
elka21 napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a): ciekawość świata i samej siebie w różnych "warunkach" też jest silna
Masz zamiar jechać na Alaskę
CROnikiCROpka napisał(a):Ani jedno ani drugie
Zimowe wakacje faktycznie rozważamy, ale jednak bez adrenaliny czyli raczej Tajlandia.
A wakacje w okresie wakacji... zastanawiam się, jak się odnajdę w kurorcie w hotelu z innymi turystami. Dwa tygodnie na dupsku, basen hotelowy i plaża przy hotelu, trzy wycieczki fakultatywne i jedzenie pod nos... sama nie wiem.
beatabm napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a):Ani jedno ani drugie
Zimowe wakacje faktycznie rozważamy, ale jednak bez adrenaliny czyli raczej Tajlandia.
A wakacje w okresie wakacji... zastanawiam się, jak się odnajdę w kurorcie w hotelu z innymi turystami. Dwa tygodnie na dupsku, basen hotelowy i plaża przy hotelu, trzy wycieczki fakultatywne i jedzenie pod nos... sama nie wiem.
Tajlandia - jak najbardziej. Ale ten letni hotel.....oszalałaś Kobieto
CROnikiCROpka napisał(a):beatabm napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a):Ani jedno ani drugie
Jak Tajlandia to Phuket albo Ko Lanta. I tu o dziwo wolę sobie zorganizować sama nocleg przez booking i przelot.
A hotel na lato... chyba faktycznie oszalałam, ale chciałam zobaczyć, jak to wygląda
gusia-s napisał(a):Narazie pogoda nie dopisuje przeszła szybka ale potężna burza z gradobiciem. Woda w marinie zmieniła kolor na gangesowy. Potem nastała jasność, ale znów coś nadciąga. No więc cycamy i czekamy ...
elka21 napisał(a):beatabm napisał(a): A nawet jak nie to wiesz...cycanie na jachcie ma swój urok, nieprawdaż?
Ale, żeby zaraz na starcie, nie wycycać się do zera
gusia-s napisał(a):Kochana, dokładnie tak pierwszy raz w życiu widziałam grad w Cro.
Pogodę sprawdzamy no i czekamy.
Łódka ok, kajutka dziobowa Najlepsza. Jak otworzyłam oczy to przez skylighta zobaczyłam błękit nieba, no ale potem to się zmieniło... może powinnam była jednak w niej zostać
Rufowe to takie trochę trumny, 2 szt. i 1 burtowa piętrus, ciasne więc super się trafiło.
Cycam z umiarem bo potem miewam problemy z błędnikiem ustalmy
beatabm napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a):beatabm napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a):Ani jedno ani drugie
Jak Tajlandia to Phuket albo Ko Lanta. I tu o dziwo wolę sobie zorganizować sama nocleg przez booking i przelot.
A hotel na lato... chyba faktycznie oszalałam, ale chciałam zobaczyć, jak to wygląda
Fajnie Ci z tą Tajlandią, moje marzenie tam pojechać....