ale gdzie ja pójdę, żeby mnie wybujało?
gusia-s napisał(a):No to jestem gotowa Jutro start!
Katerina napisał(a):CROnikiCROpkaale gdzie ja pójdę, żeby mnie wybujało?
Ja pokusiłam się wczoraj na zwykły ( za radą maslinki ) fishpicknik...na Mljet
Było fantastycznie, a wybujało jak nigdy Słaba bora ponoć..
A jutro bierzemy motorówkę, trzymajcie kciuki, jedni mówią ,że słaba bora, inni - poznany dzisiaj rodak , który ma szkołę winsurfingu w Pernej, że ...jugo - 4 B.
Kapitańska, sprawdź, czy możemy jutro po kanale korczulańskim płynąć, łódka zamówiona na 9 rano..Wy się znacie na tych falach..
Gusiu - od soboty ma być beznadzieja pogodowa, ale zanim się ogarniecie itd. to znowu będzie pogoda - to zazwyczaj trwa 3 dni we wrześniu Paznokcie fantastiko, moje bez filtra UV wyglądały jak palce palacza Carmenów (jeśli ktoś takie kojarzy), toteż jadę na SOTE
Katerina napisał(a):Dzięki!!Mąż poszedł sam - zapoznać się ze sprzętem i obcykać falę Ja mam dołączyć jak już się zorientuje w temacie Dam znać jak było.
Katerina napisał(a):Ja pokusiłam się wczoraj na zwykły ( za radą maslinki ) fishpicknik...na Mljet
Było fantastycznie, a wybujało jak nigdy Słaba bora ponoć..
A jutro bierzemy motorówkę, trzymajcie kciuki, jedni mówią ,że słaba bora, inni - poznany dzisiaj rodak , który ma szkołę winsurfingu w Pernej, że ...jugo - 4 B.
i w przypływie tęsknoty za Chorwacją, właśnie odpaliłam booking.com. Nie wiem, czym się to skończy
gusia-s napisał(a):Brawo Wy! Ja w trasie... brum brum....
CROnikiCROpka napisał(a):Bym zrobiła, ale większość apartamentów jeszcze nie oferowała rezerwacji na przyszły rok. Poza tym trochę się zastanawiam czy nie zdradzić Chorwacji na rzecz innego kraju...
beatabm napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a):Bym zrobiła, ale większość apartamentów jeszcze nie oferowała rezerwacji na przyszły rok. Poza tym trochę się zastanawiam czy nie zdradzić Chorwacji na rzecz innego kraju...
No wiesz....