ale gdzie ja pójdę, żeby mnie wybujało?
gusia-s napisał(a):No to jestem gotowa Jutro start!
Katerina napisał(a):CROnikiCROpkaale gdzie ja pójdę, żeby mnie wybujało?
Ja pokusiłam się wczoraj na zwykły ( za radą maslinki ) fishpicknik...na Mljet
Było fantastycznie, a wybujało jak nigdy Słaba bora ponoć..
A jutro bierzemy motorówkę, trzymajcie kciuki, jedni mówią ,że słaba bora, inni - poznany dzisiaj rodak , który ma szkołę winsurfingu w Pernej, że ...jugo - 4 B.
Kapitańska, sprawdź, czy możemy jutro po kanale korczulańskim płynąć, łódka zamówiona na 9 rano..Wy się znacie na tych falach..
Gusiu - od soboty ma być beznadzieja pogodowa, ale zanim się ogarniecie itd. to znowu będzie pogoda - to zazwyczaj trwa 3 dni we wrześniu Paznokcie fantastiko, moje bez filtra UV wyglądały jak palce palacza Carmenów (jeśli ktoś takie kojarzy), toteż jadę na SOTE
Katerina napisał(a):Dzięki!!Mąż poszedł sam - zapoznać się ze sprzętem i obcykać falę Ja mam dołączyć jak już się zorientuje w temacie Dam znać jak było.
Katerina napisał(a):Ja pokusiłam się wczoraj na zwykły ( za radą maslinki ) fishpicknik...na Mljet
Było fantastycznie, a wybujało jak nigdy Słaba bora ponoć..
A jutro bierzemy motorówkę, trzymajcie kciuki, jedni mówią ,że słaba bora, inni - poznany dzisiaj rodak , który ma szkołę winsurfingu w Pernej, że ...jugo - 4 B.
i w przypływie tęsknoty za Chorwacją, właśnie odpaliłam booking.com. Nie wiem, czym się to skończy
gusia-s napisał(a):Brawo Wy! Ja w trasie... brum brum....
CROnikiCROpka napisał(a):Bym zrobiła, ale większość apartamentów jeszcze nie oferowała rezerwacji na przyszły rok. Poza tym trochę się zastanawiam czy nie zdradzić Chorwacji na rzecz innego kraju...
beatabm napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a):Bym zrobiła, ale większość apartamentów jeszcze nie oferowała rezerwacji na przyszły rok. Poza tym trochę się zastanawiam czy nie zdradzić Chorwacji na rzecz innego kraju...
No wiesz....
Powrót do Nasze relacje z podróży