Oojojjj ale by skiknął tak z rana do wody a na Brać to szczególnie
Tymczasem za oknem mało łba nie urwie
Całkiem jak w Cro ... normalnie bura nawet Kapitańską wywiało gdzieśKaterina napisał(a):gusia-sTymczasem za oknem mało łba nie urwie
zapraszam na mój taras Meble balkonowe obciążone kamlotami ze Srebrnej(Vis)
gusia-s napisał(a):Całkiem jak w Cro ... normalnie bura nawet Kapitańską wywiało gdzieśKaterina napisał(a):gusia-sTymczasem za oknem mało łba nie urwie
gusia-s napisał(a):Całkiem jak w Cro ... normalnie bura nawet Kapitańską wywiało gdzieśKaterina napisał(a):gusia-sTymczasem za oknem mało łba nie urwie
Katerina napisał(a):
Zapraszam na mój Vis. W ostatnim odcinku pogoda kompatybilna, a i napić można się ,skoro pogoda barowa
gusia-s napisał(a):To u mnie, mimo że wschód nie jest tak źle, zimno ale śniegu niet a do południa to całkiem słonecznie było. Końcówka kwietnia a pogoda nie rozpieszcza niestety
Jeszcze od Wawy na wschód 100 kmbeatabm napisał(a):gusia-s napisał(a):To u mnie, mimo że wschód nie jest tak źle, zimno ale śniegu niet a do południa to całkiem słonecznie było. Końcówka kwietnia a pogoda nie rozpieszcza niestety
Ty wschód? A nie gdzieś w okolicach Wawy? My to całkiem na dzikim wschodzie prawie
gusia-s napisał(a):Jeszcze od Wawy na wschód 100 kmbeatabm napisał(a):gusia-s napisał(a):To u mnie, mimo że wschód nie jest tak źle, zimno ale śniegu niet a do południa to całkiem słonecznie było. Końcówka kwietnia a pogoda nie rozpieszcza niestety
Ty wschód? A nie gdzieś w okolicach Wawy? My to całkiem na dzikim wschodzie prawie
Nawet wiem kto tam się panoszylew napisał(a):.......oświadczam , ze przeż ciebie koleżanko nie ma miejsc w porcie , zostały tylko bojki, przy kei same polskie załogi -20 łódek.
gusia-s napisał(a):Nawet wiem kto tam się panoszylew napisał(a):.......oświadczam , ze przeż ciebie koleżanko nie ma miejsc w porcie , zostały tylko bojki, przy kei same polskie załogi -20 łódek.
Wind Zone Sailing Team powiewał?
gusia-s napisał(a):Nieee, w ten weekend majowy jedynie weneckie
Znajomy z ktorym byc moze uda sie we wrzesniu popływać, na majówkę ruszył w naście ekip więc zakładam, że to mogli być oni
Powrót do Nasze relacje z podróży