midar napisał(a):zapomniałem Ci powiedzieć o czymś bardzo ważnym.
Muszę jeszcze ze sobą wziąć jeszcze trzy księżniczki(dwie córeczki i małżonkę).
Bez nich i popłynę.
zmieszczą się, zmieszczą
midar napisał(a):zapomniałem Ci powiedzieć o czymś bardzo ważnym.
Muszę jeszcze ze sobą wziąć jeszcze trzy księżniczki(dwie córeczki i małżonkę).
Bez nich i popłynę.
beatabm napisał(a):Czyż można sobie wyobrazić piękniejsze wakacje niż dwa tygodnie urlopu spędzone na jachcie?
Franz napisał(a):beatabm napisał(a):Czyż można sobie wyobrazić piękniejsze wakacje niż dwa tygodnie urlopu spędzone na jachcie?
Z łatwością potrafię sobie wyobrazić, w czym pomaga mi zdecydowanie mój błędnik.
Ale z poziomu fotela znacznie lepiej taki rejs wygląda...
Pozdrawiam,
Wojtek
Franz napisał(a):beatabm napisał(a):Nocleg w winnicy
Świetne miejsce na obchodzenie urodzin...
Pozdrawiam,
Wojtek
tyniolek napisał(a):Ja też bym jeszcze chciała się załapać na rejs... Płynę do Was, proszę mi rzucić koło ratunkowe, bo długo na fali nie wytrzymam
beatabm napisał(a):tyniolek napisał(a):Ja też bym jeszcze chciała się załapać na rejs... Płynę do Was, proszę mi rzucić koło ratunkowe, bo długo na fali nie wytrzymam
Koło rzucone, oko na Człowieku, tyniolek złapana i wciągnięta na pokład. Płyniesz
Żadnych żagli ani skrzydeł ...tak mówi mój Tom Pracowałam, próbowałam ... skończyło się tym, że trzeba go było wysadzić na brzegu. Od tamtej pory nasze żeglowanie nabrało innego wymiaru Spotykamy się w kolejnych portach W Cro już taki numer nie przejdziebeatabm napisał(a):piekara114 napisał(a):Ja też płynę. Mogę robić za balast
Z chęcią wybrałabym się na taki rejs, ale u mojego Pana M. poparcie jest zdecydowanie poniżej zera....
Witaj piekara114 Należy nad Nim popracować
Powrót do Nasze relacje z podróży