słoma79 napisał(a):pełny cyc...co by to nie było jest to najbardziej cycata relacja...i najbardziej cycaty wieczór...
bo żeglarstwo to generalnie takie cycate klimaty
słoma79 napisał(a):pełny cyc...co by to nie było jest to najbardziej cycata relacja...i najbardziej cycaty wieczór...
midar napisał(a):dobra. Ale byłem blisko. Mogę sobie wybrać nagrodę?
słoma79 napisał(a):beatabm napisał(a):midar napisał(a):dobra. Dość tego. Beata pokaż nam tego cyca.
Bonus na wieczór
z centrali najlepiej
midar napisał(a):ja wiem że to Ty jesteś kapitańska ale coś bardziej rozrywkowego poproszę.
midar napisał(a):ja wiem że to Ty jesteś kapitańska ale coś bardziej rozrywkowego poproszę.
beatabm napisał(a):słoma79 napisał(a):beatabm napisał(a):midar napisał(a):dobra. Dość tego. Beata pokaż nam tego cyca.
Bonus na wieczór
z centrali najlepiej
mógłbyś rozwinąć?
beatabm napisał(a):midar napisał(a):ja wiem że to Ty jesteś kapitańska ale coś bardziej rozrywkowego poproszę.
rekomenduję kingston, jest bardziej rozrywkowy niż zęza
Janusz Bajcer napisał(a):midar napisał(a):ja wiem że to Ty jesteś kapitańska ale coś bardziej rozrywkowego poproszę.
To może coś takiego
midar napisał(a):beatabm napisał(a):midar napisał(a):ja wiem że to Ty jesteś kapitańska ale coś bardziej rozrywkowego poproszę.
rekomenduję kingston, jest bardziej rozrywkowy niż zęza
też mi nagroda. Człowiek chce dobrze i co go spotyka? Ok, ale z Tobą!
Janusz Bajcer napisał(a):midar napisał(a):ja wiem że to Ty jesteś kapitańska ale coś bardziej rozrywkowego poproszę.
To może coś takiego
To może coś takiego
To ja może udowodnię,że zimne trunki i cyce są mi bliskie...Gościnnie wystąpiłam u Big Cyca onegdaj..
Powrót do Nasze relacje z podróży