Katerina napisał(a):Może za to będę zwolniona z egzaminu?
beatabm napisał(a):Katerina napisał(a):Może za to będę zwolniona z egzaminu?
Kapitan niniejszym oświadcza że egzamin właśnie zdałaś celująco. Od dziś w nagrodę pilnujesz żeby "zimny cyc" był zawsze zimny
midar napisał(a):dobra. Dość tego. Beata pokaż nam tego cyca.
Katerina napisał(a):W tym akurat jestem celująca
midar napisał(a):jakie poświęcenie? Cudny widok
midar napisał(a):beatabm napisał(a):midar napisał(a):jakie poświęcenie? Cudny widok
mało się nie udławiłam
uważaj na Siebie!
beatabm napisał(a):Wyjaśniam: na jachcie gorąco wiec wszyscy członkowie załogi dbają o to, by jeden cyc zawsze był w lodówce. Dzięki temu zawsze mamy zimne wino a w morzu jak lodówka jest wyłączona utrzymuje on nam dłużej niską temperaturę w lodówce tak jak wkłady w turystycznej
midar napisał(a):beatabm napisał(a):Wyjaśniam: na jachcie gorąco wiec wszyscy członkowie załogi dbają o to, by jeden cyc zawsze był w lodówce. Dzięki temu zawsze mamy zimne wino a w morzu jak lodówka jest wyłączona utrzymuje on nam dłużej niską temperaturę w lodówce tak jak wkłady w turystycznej
hallo. Ja też odgadłem.
Pisałem wcześniej że winny
beatabm napisał(a):midar napisał(a):beatabm napisał(a):Wyjaśniam: na jachcie gorąco wiec wszyscy członkowie załogi dbają o to, by jeden cyc zawsze był w lodówce. Dzięki temu zawsze mamy zimne wino a w morzu jak lodówka jest wyłączona utrzymuje on nam dłużej niską temperaturę w lodówce tak jak wkłady w turystycznej
hallo. Ja też odgadłem.
Pisałem wcześniej że winny
nie winny tylko ZIMNY
Powrót do Nasze relacje z podróży