lew napisał(a):Owszem, mam na mysli; i to nawet kilka osob
To proszę. Kolega sformułuje...
lew napisał(a):Owszem, mam na mysli; i to nawet kilka osob
Katerina napisał(a):lew:Na statku znajduje sie tu osoba, ktora podczas godzin urzedowych naduzywa wina,
a w zwiazku z tym same wychodza slowa, ktore...
Nie tu upatruję problemu..Natomiast to ,co napisano w damskiej ubikacji
Katerina napisał(a):Nie wiem, czy to kwestia tych przechyłów, ale wydaje mi się, że ostatnio w tej Relacji większość pozazdrościła tych słoweńskich poduszek i ...,to może nie dokończę
Katerina napisał(a):Nie wiem, czy to kwestia tych przechyłów, ale wydaje mi się, że ostatnio w tej Relacji większość pozazdrościła tych słoweńskich poduszek i ...,to może nie dokończę
lew napisał(a):beatabm napisał(a):lew napisał(a):Owszem, mam na mysli; i to nawet kilka osob
...sformulowac?.........yyyyy. A u was jest jedna toaleta
lew napisał(a):Katerina napisał(a):Nie wiem, czy to kwestia tych przechyłów, ale wydaje mi się, że ostatnio w tej Relacji większość pozazdrościła tych słoweńskich poduszek i ...,to może nie dokończę
Ah... W morde kopane, no, panie. Wiecie, ile to czlowiek bedzie sie musial sie nauzerac
w tym tym slowenskim bufecie, aby dostac te cztery poduszki na glowe po takiej relacji?
beatabm napisał(a):lew napisał(a):Katerina napisał(a):Nie wiem, czy to kwestia tych przechyłów, ale wydaje mi się, że ostatnio w tej Relacji większość pozazdrościła tych słoweńskich poduszek i ...,to może nie dokończę
Ah... W morde kopane, no, panie. Wiecie, ile to czlowiek bedzie sie musial sie nauzerac
w tym tym slowenskim bufecie, aby dostac te cztery poduszki na glowe po takiej relacji?
Cóż...poduszek Ci u nas dostatek ale i te cztery chętnie przyjmiemy
beatabm napisał(a):lew napisał(a):Katerina napisał(a):Nie wiem, czy to kwestia tych przechyłów, ale wydaje mi się, że ostatnio w tej Relacji większość pozazdrościła tych słoweńskich poduszek i ...,to może nie dokończę
słoma79 napisał(a):beatabm napisał(a):lew napisał(a):Katerina napisał(a):Nie wiem, czy to kwestia tych przechyłów, ale wydaje mi się, że ostatnio w tej Relacji większość pozazdrościła tych słoweńskich poduszek i ...,to może nie dokończę
przy tych ilościach to już o jakimś poduszkowcu trzeba będzie pomyśleć
beatabm napisał(a):lew napisał(a):beatabm napisał(a):lew napisał(a):Owszem, mam na mysli; i to nawet kilka osob
Właśnie, i w tym rzecz, kolega kontynuuje, śmiało, śmiało
lew napisał(a):beatabm napisał(a):lew napisał(a):Katerina napisał(a):Nie wiem, czy to kwestia tych przechyłów, ale wydaje mi się, że ostatnio w tej Relacji większość pozazdrościła tych słoweńskich poduszek i ...,to może nie dokończę
..... i dlatego nawet nie pytalem czy moze którys z panów/n ma ochote?
lew napisał(a):beatabm napisał(a):lew napisał(a):beatabm napisał(a):lew napisał(a):Owszem, mam na mysli; i to nawet kilka osob
Właśnie, i w tym rzecz, kolega kontynuuje, śmiało, śmiało
..przeciez sformulowalem:)
Powrót do Nasze relacje z podróży