słoma79 napisał(a):z Wami nie można się nudzić...nawet w porcie
Dziękujemy za miłe słowa
Jest przyjemnie do czasu....furii Kapitańskiej Baby Dobrze że jest osioł co ratuje sytuację:)
słoma79 napisał(a):z Wami nie można się nudzić...nawet w porcie
gusia-s napisał(a):No tak ... człowiek w d..e czuje marynarską huć a tu Jadran is crazy ... łeeee. To straszne .
Księżniczka Ewa tylko patrzeć jak walnie relację na Cropli
figusek napisał(a):Podobają mi się wstawki z dziennika Twojej córki
CROnikiCROpka napisał(a):Przy borze to się wszystkim urlopowiczom cisną niecenzuralne słowa, tym co mają urlop, tym co akurat wracają i drogi pozamykali, albo tym co utknęli na wyspach i nie mogą z nich wrócić. W zeszłym roku bora się faktycznie dała we znaki. Mam nadzieję, że w tym roku będzie lepiej
majeczka napisał(a)::D Świetna zabawa i wspaniała relacja, jeśli pozwolisz płynę dalej z wami...
Pozdrawiam
Janusz Bajcer napisał(a):Bora chyba wywiala lwa.....bo coś go nie widać z jego hahahaaaaa
beatabm napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a):Przy borze to się wszystkim urlopowiczom cisną niecenzuralne słowa, tym co mają urlop, tym co akurat wracają i drogi pozamykali, albo tym co utknęli na wyspach i nie mogą z nich wrócić. W zeszłym roku bora się faktycznie dała we znaki. Mam nadzieję, że w tym roku będzie lepiej
oj tak, też mamy taką nadzieję, nie chcemy znowu tracić cennego czasu na stanie w jednym miejscu
CROnikiCROpka napisał(a):beatabm napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a):Przy borze to się wszystkim urlopowiczom cisną niecenzuralne słowa, tym co mają urlop, tym co akurat wracają i drogi pozamykali, albo tym co utknęli na wyspach i nie mogą z nich wrócić. W zeszłym roku bora się faktycznie dała we znaki. Mam nadzieję, że w tym roku będzie lepiej
oj tak, też mamy taką nadzieję, nie chcemy znowu tracić cennego czasu na stanie w jednym miejscu
Czyli w tym roku tez jachcik?
Powrót do Nasze relacje z podróży