napisał(a) pasażer » 29.06.2009 15:00
Bahama napisał(a):Jechałem przez Głubczyce. Dobra droga po remontach. Chyba najlepsza i najkrótsza trasa na Olomuniec z Opolszczyzny.
Poza tym nawigacja mnie na siłę pcha w Brnie na autostradę w kierunku Bratysłąwy, po czym zjazd na Mikulov w Hustopece. Już nigdy tak nie pojadę, dużo szybciej jest bezpośrednio 7-mką z Mikulova do Brna ! Tak własnie jechałem.
Rok temu jak podał klopot (w temacie do którego link wyżej podałem), był odcinek w remoncie, wiec proponował z Opola na Prudnik. Jak przetestuję to Ci powiem, bo trasę mamy taka samą.
To pojechałeś z Brna jak mój kolega kilka lat temu, tylko on nie wyhamował i przez Węgry jechaliśmy dalej. hehe
Jak już wylądowałeś na D2 E65 to było ciąć aż do Reintal i dopiero zjazd na E461, bo nocleg w Mikulovie chyba miałeś w drodze powrotnej dopiero?
Buźka, na moje to ustawiłeś automapę na trasę szybką i aż do Cro. Zgadza się? Również się posiłkuję automapa i rok temu jechałem jak Ty teraz z 5.0.5. tyle że ustawiłem trasę optymalną i nie do mety. Teraz mam wersję 5.3.0 i w końcu czas znalazłem i ją rozpracowałem. Wystarczyło kilka minut się pobawić a nie wklepywac tylko "Prowadź do". Jak ustawisz start i metę to można jeszcze nanieść punkty na mapie przez które ma Cię prowadzić. Ja wybieram drogi a nie miasta i zaznaczam "Przez" okolice (powiększ trasę i przytrzymaj rysik na trasie).
Gdybyś wybrał trasę optymalną to w Ołomuncu automapa by Cię kierowała na centrum zamiast cały czas 46.
Pozdrav
Ostatnio edytowano 29.06.2009 15:19 przez
pasażer, łącznie edytowano 2 razy