SgwdYrEira napisał(a): Może w niedzielę przestanie padać Bo mam zamiar się wybrać
No mogłoby przestać, bo też liczę na jurajski spacer
Zresztą my niemal w każdą niedziele, kiedy pogoda pozwala, jesteśmy na Jurze
Pozdrawiam
Asia
ASIULA HK napisał(a):Kapitalnie
Fajnie, że jesteście z Beą na wspólnej focie , nam z reguły takich fotek brakuje
ACandrzej napisał(a):Pierwsze z ostatniej wrzutki extra...
ArliJ napisał(a):klimatyczne i ciekawe kadry, piękne kolory jesieni, bliska mi Jura - jest kilka powodów by tu zaglądać;)
JoannaG napisał(a):SgwdYrEira napisał(a): Może w niedzielę przestanie padać Bo mam zamiar się wybrać
Franz napisał(a):JoannaG napisał(a):SgwdYrEira napisał(a): Może w niedzielę przestanie padać Bo mam zamiar się wybrać
Nie padało, ale ze słońcem chyba kiepsko było.
Pozdrawiam,
Wojtek
Franz napisał(a):Najpiękniejsze kolory właśnie w jesieni...
JoannaG napisał(a):Kolory jesienne faktycznie piękne, ale ja najbardziej lubię Jurę późną wiosną/wczesnym latem, w słoneczne dni Jura ma wtedy trzy kolory: zielony, biały i niebieski
Franz napisał(a):JoannaG napisał(a):Kolory jesienne faktycznie piękne, ale ja najbardziej lubię Jurę późną wiosną/wczesnym latem, w słoneczne dni Jura ma wtedy trzy kolory: zielony, biały i niebieski
Z kolei niektóre skalne ściany są widoczne tylko wtedy, kiedy na drzewach liści nie ma.
Pozdrawiam,
Wojtek
JoannaG napisał(a):Wczorajsza piękna pogoda pozwoliła nam na ma bardzo przyjemny spacer jurajskimi szlakami
te kiero napisał(a):Franz napisał(a):Siewierz
Sie wie (rz)
dla mnie ładny, ale mało znany i nie doceniany
Franz napisał(a):JoannaG napisał(a):Wczorajsza piękna pogoda pozwoliła nam na ma bardzo przyjemny spacer jurajskimi szlakami
My byliśmy wczoraj prawie pod Twoim domem.
A jak przystało na wczorajsze święto, patriotyczny przemarsz jurajski rozpoczęliśmy 11.11 o 11:11, o czym świadczy czas i data wykonania pierwszej fotki.
Pozdrawiam,
Wojtek
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe