21monika napisał(a):Te kaczki są super.
W takim razie jeszcze te kaczki:
Mikeee napisał(a):dzisiaj znalazłem ten most cygański. Trochę się naszukałem, ale dotarłem. Jeździłem wiele razy ulicą Staropodleską i nie miałem o tym pojęcia. Fajne miejsce.
Franz napisał(a):I skąd się wziął taki most, po którym nikt nie przejdzie, ani nie przejedzie, zaś pod nim to chyba głównie zające i sarny przebiegają?...
Pozdrawiam,
Wojtek
Mikeee napisał(a):Wyczytałem gdzieś, że miał to być most kolejowy.
Mikeee napisał(a):dąc na północny-zachód od mostu jest nasyp, na którym ponoć miały być położony szyny kolejowe. Jest też tam mały mostek w nasypie
greenrs napisał(a):W temacie leśnych mostków...
greenrs napisał(a):Znasz ten?
Franz napisał(a):Mikeee napisał(a):Wyczytałem gdzieś, że miał to być most kolejowy.
Też kiedyś się do tej informacji dogrzebałem. Co mnie dziwi, to fakt, że umieszczono go totalnie odciętego od wszystkiego oraz, że pod nim nie przebiega żadna droga.
Mikeee napisał(a):greenrs napisał(a):Znasz ten?
nie znam. Ale poczułem chęć przejechania się tym tunelem na rowerze
Gdzie to?
greenrs napisał(a):Myślę, że to w Twoim zasięgu: https://goo.gl/maps/sTYqvDTUavr
Franz napisał(a):greenrs napisał(a):Myślę, że to w Twoim zasięgu
Kiedy mieszkałem jeszcze w Zabrzu, a zamknęli mi szosę w kierunku Knurowa z powodu budowy autostrady, próbowałem tym tunelem przejechać samochodem.
Musiałem dać za wygraną...
Mikeee napisał(a):Franz napisał(a):[próbowałem tym tunelem przejechać samochodem.
Musiałem dać za wygraną...
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe