Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

opłaty za nocleg

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
maciek127
Globtroter
opłaty za nocleg

Nieprzeczytany postnapisał(a) maciek127 » 17.07.2006 10:49

mam pytanie do cromaniaków czy jak znaleźliście już ten idealny nocleg i powiedzmy zostajecie na 7 dni to płaciliście za nocleg z góry za te 7 dni czy może codziennie za każdą dobe w nadzieji że znajdziecie jeszcze lepszy nocleg aha mam jeszcze pytanie jak jest z ta taksą klimatyczną na prywatnych kwaterach jest pobierana czy nie czy jak ustale cenę za nocleg to juz taksa jest wliczona w cene noclegu
don_pazurro
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) don_pazurro » 17.07.2006 14:12

maciek127 napisał(a):mam pytanie do cromaniaków czy jak znaleźliście już ten idealny nocleg i powiedzmy zostajecie na 7 dni to płaciliście za nocleg z góry za te 7 dni czy może codziennie za każdą dobe w nadzieji że znajdziecie jeszcze lepszy nocleg aha mam jeszcze pytanie jak jest z ta taksą klimatyczną na prywatnych kwaterach jest pobierana czy nie czy jak ustale cenę za nocleg to juz taksa jest wliczona w cene noclegu

wróciłem z riviery makarskiej 7 lipca, byłem dokładnie w Tucepi, 4 km na południe od Makarskiej. To indywidualna sprawa wlasciciela, ja np. powiedzialem ze 10 noclegów bierzemy i babka sklonna byla nawet bysmy zaplacili w polowie pobytu. Ale ze my nie mielismy zamiaru zmiany katwery zaplacilismy 2/3 od razu i 1/3 po ok. 5 dniach. Ale nie sadze by ktos sie zgodzil by placic mu codziennie, tym bardziej ze teraz, czyli lipiec-sierpien nie latwo bedzie cos znalezc. Co do opłaty klimatycznej to akurat ta Pani nawet nie wspomniala o niej, co mnie ucieszyło oczywiscie.
madzi_ulka
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzi_ulka » 19.07.2006 12:48

wróciłem z riviery makarskiej 7 lipca, byłem dokładnie w Tucepi, 4 km na południe od Makarskiej. To indywidualna sprawa wlasciciela, ja np. powiedzialem ze 10 noclegów bierzemy i babka sklonna byla nawet bysmy zaplacili w polowie pobytu. Ale ze my nie mielismy zamiaru zmiany katwery zaplacilismy 2/3 od razu i 1/3 po ok. 5 dniach. Ale nie sadze by ktos sie zgodzil by placic mu codziennie, tym bardziej ze teraz, czyli lipiec-sierpien nie latwo bedzie cos znalezc. Co do opłaty klimatycznej to akurat ta Pani nawet nie wspomniala o niej, co mnie ucieszyło oczywiscie.[/quote]

HEJ don_pazuro, czy mógłbys dac namiary na nocleg na rivierze makarskiej wybieram sie w tym roku i poszukuje czegos sprawdzonego????
jesli to nie problem proszę o zdjecia i ceny
pozdrawiam i dzikuje adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
bonar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 19.07.2006 13:20

Witam
Także tegoroczny urlop spędziłem w Tucepi i bez żadnej zaliczki, gospodarz nawet o niej nie wspominał podczas mailowej negocjacji. Mogę służyć namiarami.
Proszę pisać na priv: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
pozdrav :hut:

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone