Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Czy może ktoś napisać jak naliczane są opłaty za campingi? Chodzi mi o to czy doba na campingu liczy się od momentu zameldowania się na campie czy np. tak jak w hotelach np. od godziny 14 i czy przyjedziesz o 14 czy o 22 to i tak musisz zapłacic za całą dobe. Może dla niektórych jest to trywialne pytanie ale ja pierwszy raz jade na camping więc nie dziwcie sie prosze.
niestety opłaty na campingach sa naliczane od jakiejs godziny,niewazne o ktorej przyjedziesz.Wyjazd przewaznie nie jest istotny ,chyba do 22,oczywiscie jezeli nie ma rezerwacji na miejsce.pozdrawiam.
Opłaty są liczone za noc!!!
Nie jest ważne czy przyjedziesz o 10 rano czy o 10 wieczorem. Tak samo z wyjazdem. możesz wyjechać rano, w południe lub pod wieczór. Na campach NIE MA (w kazdym razie nie spotkałem się nigdy i nigdzie) czegoś takiego jak "doba campingowa (hotelowa)". Wyjeżdzając z campu np. o 15 nie musisz sie obawiać, że została(zostanie) naliczona Ci kolejna doba - tu licza się tylko NOCLEGI.