FUX napisał(a):Del.
A tu było. Dzięki.
4xg napisał(a):Nie mogę znaleźć nigdzie info o aktualnej cenie za drogę z Plavonija do Medulin. Czyli z północy na południe na półwycep Pula. Jade z wawy przez Chałupki-Brno-Wiedeń-Ljubliane-Koper-Plovanija-Medulin. Czy to dobra trasa? I jak się mają ceny autostrad w Chorwacji,ile jest z kilometra? Czy jak?
Jacek S napisał(a):4xg napisał(a):Nie mogę znaleźć nigdzie info o aktualnej cenie za drogę z Plavonija do Medulin. Czyli z północy na południe na półwycep Pula. Jade z wawy przez Chałupki-Brno-Wiedeń-Ljubliane-Koper-Plovanija-Medulin. Czy to dobra trasa? I jak się mają ceny autostrad w Chorwacji,ile jest z kilometra? Czy jak?
Czyli trasa Umag - Pula
tj.
Kategorija I
37,00 HRK
Udaljenost: 76,76 km
Pozdrawiam
4xg napisał(a):No właśnie to forum przeleciałem 3 razy. Są ceny autostard,ale nieaktualne, na chorwackich stronach albo nie ma mojej drogi, albo jest bezpłatna. Więc tylko proszę o ten kawałek Plovanija-Medulin.
Bartek_TG napisał(a):Nie orientuje się ktoś czy jak na Węgrzech kupuje się winietę 10 dniową to jest ona ważna przez 10 dni od godziny 00:00 dnia pierwszego do 24:00 następnego? Czy jak kupie np. o 15:15 to straci ważność za 10 dni o 15:15?
Aha czy są winiety 1 dniowe? ktoś mi coś takiego kiedyś wspominał ale w necie inne informacje znajduje.
Bartek_TG napisał(a):Nie orientuje się ktoś czy jak na Węgrzech kupuje się winietę 10 dniową to jest ona ważna przez 10 dni od godziny 00:00 dnia pierwszego do 24:00 następnego? Czy jak kupie np. o 15:15 to straci ważność za 10 dni o 15:15?
Aha czy są winiety 1 dniowe? ktoś mi coś takiego kiedyś wspominał ale w necie inne informacje znajduje.
Bartek_TG napisał(a):Nie orientuje się ktoś czy jak na Węgrzech kupuje się winietę 10 dniową to jest ona ważna przez 10 dni od godziny 00:00 dnia pierwszego do 24:00 następnego?
Raul73 napisał(a):Sol-Wagon napisał(a):czyli jeśli kupię Słoweńską winietę 10 września to ważna jest do 16 września do północy?
Tak, nawet jeśli ją kupisz o 23.58. Godzina zakupu nie gra roli.
Sol-Wagon napisał(a):czyli jeśli kupię Słoweńską winietę 10 września to ważna jest do 16 września do północy?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi