espeso napisał(a):dzięki
jakoś i tak nie mogę sobie poradzic z obliczeniem ile to mi wyjdzie ...
tu wygląda ze jest kawałek autostrady jadąc do BIH ... A5 chyba
http://www.hac.hr/hr/odnosi-s-javnoscu/e-brosure/
a w cenniku nie mogę znaleźć jak to policzyć, kiedyś kurcze mieli taki fajny przelicznik na stronie szkoda że go wyrzucili
Senegal napisał(a):Witam
To mój pierwszy post, i już się pogubiłem w tym gąszczu.
Gdyby był ktoś tak miły i mógł powiedzieć ile wyniesie mnie mniej więcej podróż autostradami z Wrocławia do Baski na KRK to byłbym ogromnie wdzięczny. Mam zamiar jechać audostradą jak tylko będzie taka możliwość.
Z góry dziękuje i idę dalej czytać.
Senegal napisał(a):Witam
To mój pierwszy post, i już się pogubiłem w tym gąszczu.
Gdyby był ktoś tak miły i mógł powiedzieć ile wyniesie mnie mniej więcej podróż autostradami z Wrocławia do Baski na KRK to byłbym ogromnie wdzięczny. Mam zamiar jechać audostradą jak tylko będzie taka możliwość.
Z góry dziękuje i idę dalej czytać.
tomasz m napisał(a):Witam ,na wstępie dzięki dla IGGY za wyliczenia tras płatnych.Dodatkowo mam jeszcze pytanie,czy jadąc autostradą Austriacką do przejścia granicznego z Słowenią przez Karawankentunel -odcinek Słoweńskiej drogi do granicy z Chorwacją (chyba mieścina Rupa) jest płatny?Będę wdzięczny za odpowiedż i ewentualne sugestie odnośnie tej trasy.
_Rafi_ napisał(a):Witam.
Może ktoś konkretnie napisać jak to jest z opłatami na trasie Barwinek -Słowacja-Węgry -Chorwacja . Wyczytałem tutaj,że na Słowacji nie trzeba winiety,a wczoraj znajomi co jechali mówili,że wykupować trzeba na Słowacje winietke,a że na Węgrzech są bespłatne autostrady.Już normalnie zgłupiałem a wyjazd za 12 dni i chce być na wszystko przygotowany. Pisze o jeździ autem osobowym. Prosze o krótka odpowiedz co do Słowacji i Węgier na wyżej wymienionej trasie.
_Rafi_ napisał(a):Witam.
Może ktoś konkretnie napisać jak to jest z opłatami na trasie Barwinek -Słowacja-Węgry -Chorwacja.
nmar napisał(a):_Rafi_ napisał(a):Witam.
Może ktoś konkretnie napisać jak to jest z opłatami na trasie Barwinek -Słowacja-Węgry -Chorwacja.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi