M@rlon napisał(a):Drogi Adminie Piotrze B !!!
Uważam, że należy zrobić pilną korektę w FAQ przejazdu przez Słowację.
Chodzi mi o obwodnicę Świdnika.
Piotrek_B napisał(a):A dasz sobie ręke uciąć, że tam nie ma takiej informacji ?Zapewniam Cie, że już od jakiegoś czasu taka informacja jest (masz tam do wyboru 2 linki)Przecież nie będę szczegółowo odcinek po odcinku opisywał gdzie się płaci a gdzie nie.Moj opis płatnych dróg to tzw. wędka - a reszta należy do "czytaczy" Trudno wszystko na tacy podawać
M@rlon napisał(a):Może dzięki temu unikniemy wielu ( napiszę kulturalnie) niepotrzebnych pytań
MichalWroclaw napisał(a): -
jestem studentem wiec wszystko rozgrywa się o kasę - czym tańszy przejaz tym lepszy
GrzesiekBstok napisał(a): szwagier mi podpowiada, że może karta powinna być "wypukła"
kacperix1984 napisał(a):MichalWroclaw napisał(a): -
jestem studentem wiec wszystko rozgrywa się o kasę - czym tańszy przejaz tym lepszy
http://maps.google.pl/maps?saddr=Wroc%C ... rflg=t&z=8
W zeszłym roku trasę o 100km dłuższą przejechaliśmy w 14h+ jedna godzina snu w cro ze względu na korek po wypadku i przerwy i 2x15min. Trasa na jednego kierowcę start z Wrocławia o 19, koszt przejazdu oprócz paliwa 0pln, maksymalna prędkość 120km/h zazwyczaj przepisowo żeby nie złapać mandatu, średnia spalanie 4,2 litra = 1.9TDI
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi