Witam!
Brak winietki na szybie nie oznacza że nie opłaciłaś autostrady, zawsze mogłaś mieć tzw. e-matryce to papierowy wydruk. nie zapłaciłaś za autostradę to miałaś farta możesz do nich śmiało jeździć.
POZDRAV!
arb napisał(a):Myślę że w głównym, informacyjnym poście na forum przydałaby się także informacja o tym w którym miejscu instalujemy winietę na szybie - do rozważenia zostawiam administratorowi..
luboniak1 napisał(a):Witam! Ostatnio na stronie horwackich autostrat zaóważyłem że mają promocję na ETC. za 300 kun mozna zakupić talon o wartości 410 kun i użądzenie nadawcze jest gratis. Czy ktoś ma na ten temat więcej szczegółowych informacji?
Piotrek_B napisał(a):arb napisał(a):Myślę że w głównym, informacyjnym poście na forum przydałaby się także informacja o tym w którym miejscu instalujemy winietę na szybie - do rozważenia zostawiam administratorowi..
Niby można ale wiesz...........ja wiem, że dzisiejsze społeczeństwo zamiast byc coraz mądrzejsze jest coraz....
Ale nie róbmy z wszystkich blondynek - przecież na winiecie jest narysowane, w której części szyby przykleja się winietę
arb napisał(a):Myślę że w głównym, informacyjnym poście na forum przydałaby się także informacja o tym w którym miejscu instalujemy winietę na szybie - do rozważenia zostawiam administratorowi..
Raul73 napisał(a):arb napisał(a):Myślę że w głównym, informacyjnym poście na forum przydałaby się także informacja o tym w którym miejscu instalujemy winietę na szybie - do rozważenia zostawiam administratorowi..
Zawsze można spytać w miejscu gdzie kupujesz. Ja w ubiegłym roku uczyłem się tych miejsc naklejania przed wyjazdem (Słowacja, Austria, Słowenia - wszędzie inaczej), a i tak na pierwszej granicy mi się pomyliło
Jest na winietce, a jeśli nie ma, to wystarczy spytać w miejscu zakupu - wyjaśniają.
arb napisał(a):Ja nie pytałem gdzie to naklejać
Ja zasugerowałem jedynie sposób uniknięcia pytań o to
Janusz Bajcer napisał(a):arb napisał(a):Ja nie pytałem gdzie to naklejać
Ja zasugerowałem jedynie sposób uniknięcia pytań o to
Nawet jak będzie napisane pogrubioną i pokolorowaną czcionką, zapytanie może paść i nie ma to sposobu, bo niektórym je zadającym nie chce się czytać.
Wtedy sposób jest jeden - nie odpowiadać na zapytanie
arb napisał(a):Piotrek_B napisał(a):arb napisał(a):Myślę że w głównym, informacyjnym poście na forum przydałaby się także informacja o tym w którym miejscu instalujemy winietę na szybie - do rozważenia zostawiam administratorowi..
Niby można ale wiesz...........ja wiem, że dzisiejsze społeczeństwo zamiast byc coraz mądrzejsze jest coraz....
Ale nie róbmy z wszystkich blondynek - przecież na winiecie jest narysowane, w której części szyby przykleja się winietę
Napiszę tak...
Jestem na forum od niedawna i szczerze mówiąc mam dużo podziwu dla Was za cierpliwość. Bo prędzej czy później takie pytania się pojawią
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi