bonar napisał(a):Czy kupując, sprzedający nie dziurkuje ważności winiety z dniem zakupu?
Nie, Ty określasz z jaką datą ma być ważna winieta
wlodek napisał(a):Mam pytanie? Czy ktoś już wie jak autostrada A2 w Słowenii. Czy odcinek budowany intensywnie od Jasienicy do Vodic już zrobili. Bo co roku tam spotykałem duże korki. I gdzieś na jakimś forum przeczytałem że Słoweńcy likwidują bramki w wprowadzaja Vinetki tylko no właśnie półroczne po 35 euro. Jeżeli ktos cos wie to napisze.
Zibuś napisał(a):wlodek napisał(a):Wielkie dzieki jacusd poczytałem trocę żal bo jazdy po Słowenii niewiele a kasa spora
To pomykaj lokalnymi dróżkami nadłożysz 16 km a zaoszczędzisz 35 E.
meo14 napisał(a):wyczytałem tu sporo ,ale chciałem zapytać ,jadę na wyspę ciovo w lipcu pewnie wielu z was tam było, podpowiedzcie jak tam dojechać aby koszt za przejazd był jak najmniejszy ,pewnie macie jakieś swoje wytyczone i sprawdzone trasy.Ceny winiet wiem z tego tematu ale konkretnie w samej Chorwacji może da sie jakoś ominąć płatne odcinki autostrad lub chociaż ich część.
meo14 napisał(a):.... może da sie jakoś ominąć płatne odcinki autostrad lub chociaż ich część.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi