Witam
Wybieram się mercedesem vito z boxem i mam jedno pytanie do jakiej kategorii zakwalifikują samochód na chorwackiej autostradzie ?? icon_smile.gif samochód ma 1.9m ale z boxem już ponad 2 m
damianet napisał(a):Witam
Wybieram się mercedesem vito z boxem i mam jedno pytanie do jakiej kategorii zakwalifikują samochód na chorwackiej autostradzie ?? icon_smile.gif samochód ma 1.9m ale z boxem już ponad 2 m
pablo2222 napisał(a):damianet napisał(a):Witam
Kurcze z boxem przekroczysz 3,5 tony?
Rocusiowa napisał(a):Witam wszystkich Cromaniaków
4 sierpnia pierwszy raz wyruszamy do Chorwacji
Czy wiecie może, czy ta budka z winietkami w Cieszynie jest całodobowa?
Chyba przy stacji ORLEN jest taka... Będziemy tam pewnie około północy albo ciut później...
Jacek S napisał(a):Rocusiowa napisał(a):Witam wszystkich Cromaniaków
4 sierpnia pierwszy raz wyruszamy do Chorwacji
Czy wiecie może, czy ta budka z winietkami w Cieszynie jest całodobowa?
Chyba przy stacji ORLEN jest taka... Będziemy tam pewnie około północy albo ciut później...
forum/viewtopic.php?p=559965#559965
joajer napisał(a):Dla przykładu jakoś nie widziałem winiet Czeskich czy Słowackich na Polskich stacjach, ani austriackich w Słowacji itd... Czasem tylko gdzieś jakaś budka i nie zawsze czynna..
joajer napisał(a):Poza tym na Węgrzech nie ma winiety naklejanej tylko płaci się np na stacji a oni wprowadzają auto do rejestru i dostaje się paragon, więc nie widzę możliwości zakupu winiety w innym kraju.
szaki17 napisał(a):joajer napisał(a):Poza tym na Węgrzech nie ma winiety naklejanej tylko płaci się np na stacji a oni wprowadzają auto do rejestru i dostaje się paragon, więc nie widzę możliwości zakupu winiety w innym kraju.
Ja kupiłem przed chwilą Węgierską winietę klikając w klawiaturę siedząc w domu przy kawusi, Tutaj link
Uwaga, pobierają opłatę manipulacyjną 100 HUF , po przeliczeniu wychodzi ok 1,50 zl
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi