yacek68 napisał(a):Cześć !
Jestem tu kompletnie nowy. 02.08 jade pierwszy raz do Cro. Większośc tematów mam ogarnięte. Tylko nie to z tematu - w ilu miejscach od momentu przekroczenia granicy w Macelj do Podgory bede musiał płacic za przejazd autostradą ? Z góry sorki ,jeśli pytanie uważacie na smieszne, ale forum jest ogromne i znalezienie takiej informacji mnie przerosło
yacek68 napisał(a):Cześć !
Jestem tu kompletnie nowy. 02.08 jade pierwszy raz do Cro. Większośc tematów mam ogarnięte. Tylko nie to z tematu - w ilu miejscach od momentu przekroczenia granicy w Macelj do Podgory bede musiał płacic za przejazd autostradą ? Z góry sorki ,jeśli pytanie uważacie na smieszne, ale forum jest ogromne i znalezienie takiej informacji mnie przerosło
Bravik napisał(a):Trakošćan - Zaprešić 48,00 kun
Lučko - Zagvozd 204,00 kun
Koenig napisał(a):Bravik napisał(a):Trakošćan - Zaprešić 48,00 kun
Zagvozd szybszy, bo przez tunel bezpośrednio do Baska Voda, ale Sestanovac widokowo bije na głowę Zagvozd
Wybór należy do Ciebie, polecam spróbować Sestanovac, chyba ze się boisz serpentyn.
CroVisitor napisał(a):Koenig napisał(a):Bravik napisał(a):Trakošćan - Zaprešić 48,00 kun
Zagvozd szybszy, bo przez tunel bezpośrednio do Baska Voda, ale Sestanovac widokowo bije na głowę Zagvozd
Wybór należy do Ciebie, polecam spróbować Sestanovac, chyba ze się boisz serpentyn.
Nie no bez przesady, parę zakrętów z Sestanovac w stronę Baski.
Co do wyboru - jak wolisz. Zawsze można w jedną stronę pojechać tak, a w drugą drugim wariantem.
Ewa1982 napisał(a):Czy możesz napisać czy kupowałeś winiety wcześniej i gdzie bo my w tym roku tez z Krakowa jedziemy ale pierwszy raz na Chorwację. Napisz coś więcej
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi