mihal501 napisał(a):Jaki będzie w tym roku koszt przejechania autostradą od granicy z Węgrami do Splitu? Pytam tutaj bo nie mogę znaleźć odpowiedniego tematu.
Tu są ceny https://www.hak.hr/info/cestarine/
mihal501 napisał(a):Jaki będzie w tym roku koszt przejechania autostradą od granicy z Węgrami do Splitu? Pytam tutaj bo nie mogę znaleźć odpowiedniego tematu.
rocker napisał(a):Panowie,
proszę o pomoc bo dawno już nie jechałem na noc i się pogubiłem. Wyjazd ze Śląska 04.09 ok 21:00, powrót tak samo na noc, wyjazd 14.09.
I teraz jak to się ma do winietek 10 dniowych? (pytam ogólnie o czeską, austriacką oraz słowacką).
zakup w dn. 04.09 ok 21:00 czyli wszystkie kończą się 14.09 o 23:59?
Zastanawiam się wciąż, którą trasą lecieć ale wydaje mi się bardziej ekonomicznie opłacalne, zakupić na Słowację winietę 30dniową za 14Euro i ewentualne wydłużyć urlop.
tomek71wlkp napisał(a):Nie wiem czy dobry wątek. Chciałbym dowiedzieć się ile zapłacę za przejazd płatnymi drogami w Chorwacji z miejscowości Gornji Macelj do Makarskiej. Jest niby ta strona chorwacka ale nie mogę się w niej połapać.
tomek71wlkp napisał(a):Na polskich przygranicznych stacjach kupię winiety na czeskie autostrady? Ewentualnie jeśli można kupić tyloo na czeskich to czy złotówki honorują?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi