Czy może mi ktoś odpowiedzieć na pytanie czy dobrze rozumiem że wyższą opłatę za pojazd do 3,5 tony ale bus (vw transporter) ponoszę jedynie na Słowenii czy w innych krajach również?
Dzięki
pysio1981 napisał(a):Czy może mi ktoś odpowiedzieć na pytanie czy dobrze rozumiem że wyższą opłatę za pojazd do 3,5 tony ale bus (vw transporter) ponoszę jedynie na Słowenii czy w innych krajach również?
Dzięki
sviva napisał(a):pysio1981 napisał(a):Czy może mi ktoś odpowiedzieć na pytanie czy dobrze rozumiem że wyższą opłatę za pojazd do 3,5 tony ale bus (vw transporter) ponoszę jedynie na Słowenii czy w innych krajach również?
Dzięki
Wg mnie w innych krajach również. Chyba powyżej 190 cm wchodzi kolejny pułap cenowy
piekarz napisał(a):Czy za Renault Trafic wersja dostawcza 3 osobowa obowiązuje winieta jak za osobowe, czy już ta droższa ( taka jak za busa powyżej 7 osób)
Popox napisał(a):Im dłużej czytam forum tym większy mętlik mam w głowie.....
może mi ktoś jasno napisać ile wyniesie koszt przejazdu przez Czechy, Austrię, Słowenię,Chorwację do Baśki, busem Ford transit?
samochód w kat B
może mi ktoś jasno napisać ile wyniesie koszt przejazdu przez Czechy, Austrię, Słowenię,Chorwację do Baśki, busem Ford transit?
samochód w kat B
samochód w kat B
corsarz napisał(a):Może już było ale nie doczytałem, niestety...
Pytanko: czy autostrada A2 (od granicy w Gornji Macelj do Zagrzebia) w Chorwacji jest obecnie bezpłatna ?
W sensie, że nie pobierają opłat, bo są tam prowadzone jakieś roboty ?
corsarz napisał(a):Może już było ale nie doczytałem, niestety...
Pytanko: czy autostrada A2 (od granicy w Gornji Macelj do Zagrzebia) w Chorwacji jest obecnie bezpłatna ?
W sensie, że nie pobierają opłat, bo są tam prowadzone jakieś roboty ?
corsarz napisał(a):Korzystałem z kalkulatora na stronie hac.hr => link
Na odcinku Trakoscan - Lucko pokazuje opłatę 0 kuna
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi