sanczes1984 napisał(a):Dziękuję wszystkim za podsyłanie linków do stron z cenami przejazdu... Naprawdę odwiedzałem je wcześniej... Zwróciłem się z prośbą o pomoc w obliczeniach więc prosze o odpowiedzi tylko osoby które pomogą to wszystko wyliczyć i przede wszystkim odpowiedzieć jaka klasę winietki w danym kraju trzeba kupić...
sanczes1984 napisał(a):Dziękuję wszystkim za podsyłanie linków do stron z cenami przejazdu... Naprawdę odwiedzałem je wcześniej... Zwróciłem się z prośbą o pomoc w obliczeniach więc prosze o odpowiedzi tylko osoby które pomogą to wszystko wyliczyć i przede wszystkim odpowiedzieć jaka klasę winietki w danym kraju trzeba kupić...
sviva napisał(a):Wiem leń jestem ale cóż... podrzućcie mapkę z cenami odcinków autostrad w Cro
babiszado napisał(a):Do cen tu podanych powinnismy doliczyc 15% podwyzki w sezonie letnim - lipiec i sierpien. Taką podwyzke wprowadzono w Cro ustawą.
te kiero napisał(a):babiszado napisał(a):Do cen tu podanych powinnismy doliczyc 15% podwyzki w sezonie letnim - lipiec i sierpien. Taką podwyzke wprowadzono w Cro ustawą.
w podanym przeze mnie linku wystarczy wybrać odpowiednią taryfę
walp napisał(a):te kiero napisał(a):babiszado napisał(a):Do cen tu podanych powinnismy doliczyc 15% podwyzki w sezonie letnim - lipiec i sierpien. Taką podwyzke wprowadzono w Cro ustawą.
w podanym przeze mnie linku wystarczy wybrać odpowiednią taryfę
Tak, tylko musimy pamiętać, że obowiązuje ona od 15. lipnja do 14. rujna, czyli od 15.06 do 14.09
sviva napisał(a):Wiem leń jestem ale cóż... podrzućcie mapkę z cenami odcinków autostrad w Cro
Sol-Wagon napisał(a):sviva napisał(a):Wiem leń jestem ale cóż... podrzućcie mapkę z cenami odcinków autostrad w Cro
zdecydowanie leniwy nie jesteś:) gdybyś był leniwy, nie zadałbyś tego pytania:)
to raczej wygodnictwo i roszczeniowość...:p
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi