papse napisał(a):pankufur napisał(a):mnie Czech, Austria i nawet ta Słowenia tak nie wpieniają jak 20 pln za 55 km z Kr do Katowic. Postuluję wprowadzić w PL winiety!
pankufur na prezydentaSol-Wagon napisał(a):dids76 napisał(a):pankufur napisał(a):mnie Czech, Austria i nawet ta Słowenia tak nie wpieniają jak 20 pln za 55 km z Kr do Katowic. Postuluję wprowadzić w PL winiety!
A jeszcze bardziej mnie wqrwia że na tych 55km trzeba dwa rzazy się zatrzymać i zapłacić
niby drogo, a korki i mega ruch...jakoś mało komu to przeszkadza...:p
Mnie to przeszkadza, jeżdżę przez Olkusz
sito_zabrze napisał(a):JSprawiedliwa cena jest za Gliwice - Wroclaw 10gr za km
pankufur napisał(a):Gdybym miał możliwość kupienia winiety za 10E na 10 dni to mogę sobie nad może pojechać na weekend z dzieciakami.
sito_zabrze napisał(a):Tak samo jak do Cro tak i nad nasze morze mozna dojechać bez opłat
Dać zarobić cwaniakom - NEVER. Wolę jechać godzinę dłużej, a zaoszczędzone pieniądze przepić. Podnoście opłaty, a wkrótce WASZĄ autostradką raz na tydzień przejedzie jakiś zgubiony kierowca
pankufur napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Może nad morze
Panie Januszu to z tych nerw
pankufur napisał(a):Marek Pol vel Winetu wróć!
pankufur napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Teraz zaczynasz odchodzić od tematu
A czy jest jakiś inny pomysł na wprowadzenie winietek, wzorem kolegów z południa, w PL?
pankufur napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Wiesz dobrze, że forum CRO.PL o tym nie decyduje.
wiem, chciałem się tyko wypłakać
pankufur napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Może nad morze
Panie Januszu to z tych nerw
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi