lew napisał(a):...trzeba zebrać podpisy w sprawie tych drobiazgowych kontroli i wysłać do Tuska; innych jakoś nie kontrolują, a nie maja wcale dokumentów i nie wiadomo co wiozą
Co ten post ma wspólnego z tematem wątku.
Za OT - ostrzeżenie na tydzień
lew napisał(a):...trzeba zebrać podpisy w sprawie tych drobiazgowych kontroli i wysłać do Tuska; innych jakoś nie kontrolują, a nie maja wcale dokumentów i nie wiadomo co wiozą
matufa napisał(a):mój post w temacie gdzie konkretnie kupić winietę płacisz z poziomu konta (banku) jedyna prowizja 5pln za przelew + przewalutowanie
i znowu winietki zamówione przez tolltickets tym razem nie płaciłem przez paypal ale sofort dziecinnie proste i kurs wymiany PLN na EURO dosyć dobry polecam
jacobbb napisał(a):Witam, mam pytanie odnośnie D2 Brno - Brzecław, jest po remoncie ta nitka? Czy dalej koleiny? Proszę o wypowiedź tylko te osoby, które jechały w 2017 roku.
Kolejne, jak remonty w Wiedniu? Dalej jest to rozkopane?
Pozdrawiam,
Bartek
paulr napisał(a):Kolein to tam akurat nie było. Były płyty na ktorych koleiny sie nie robią;-) przez 3 kolejne lata tam jechałem i co roku lepiej i mniej płyt. Ale nawet 3 lata temu droga była w miarę ok.
jacobbb napisał(a):Proszę o wypowiedź tylko te osoby, które jechały w 2017 roku.
paulr napisał(a):jacobbb napisał(a):Witam, mam pytanie odnośnie D2 Brno - Brzecław, jest po remoncie ta nitka? Czy dalej koleiny? Proszę o wypowiedź tylko te osoby, które jechały w 2017 roku.
Kolejne, jak remonty w Wiedniu? Dalej jest to rozkopane?
Pozdrawiam,
Bartek
Kolein to tam akurat nie było. Były płyty na ktorych koleiny sie nie robią;-) przez 3 kolejne lata tam jechałem i co roku lepiej i mniej płyt. Ale nawet 3 lata temu droga była w miarę ok.
paulr napisał(a):A jak ma być remontowana? na całym odcinku od Brna do granicy ze Słowacją?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi