Prezes1981 napisał(a):Na bramkach można płacić kartą ? I czy jest to opłacalne ?
Prezes1981 napisał(a):Na bramkach można płacić kartą ? I czy jest to opłacalne ?
Janusz Bajcer napisał(a):Prezes1981 napisał(a):Na bramkach można płacić kartą ? I czy jest to opłacalne ?
Bardzo proszę zadawać pytania w odpowiednich wątkach.
Prezes1981 napisał(a):Januszu nie za bardzo wiem o co Ci chodzi? Przecież to temat "Opłaty za autostrady" nie znalazłem lepszego wątku na moje pytanie
Janusz Bajcer napisał(a):Prezes1981 napisał(a):Januszu nie za bardzo wiem o co Ci chodzi? Przecież to temat "Opłaty za autostrady" nie znalazłem lepszego wątku na moje pytanie
Zadałeś pytanie w innym wątku, więc nie udawaj głupiego ... post przeniosłem do właściwego wątku
dids76 napisał(a):Prezes1981 napisał(a):
A to widzisz tego nie zauważyłem... i na pewno nie udaję głupiego po prostu nie zauważyłem.
Z takimi deklaracjami uważaj, bo ktoś może to błędnie zinterpretować
paulr napisał(a):(...) inni wolą stać godzinami by oszczędzić (lub nie bo tego nikt nie wiem) kilka groszy:)
arek_sosnowiec napisał(a):paulr napisał(a):(...) inni wolą stać godzinami by oszczędzić (lub nie bo tego nikt nie wiem) kilka groszy:)
Raczej stracić. Nawet jeżeli ktoś zaoszczędzi parę groszy (o ile w ogóle zaoszczędzi) przy płatności gotówką to przecież straci na spalonym w korku paliwie. Kiedyś gdzieś słyszałem, że ci ludzie stoją do bramek aby wydać pozostałą część kun. Tak jakby nie można było wydać tego za rok
slams napisał(a):Czy można kupić elektroniczną winietę na Węgry?, jest jakaś oficjalna strona?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi