Nie wiem czy było...
Od 2018 wszystkie dotychczas darmowe odcinki autostrad w PL (+ nowo wybudowane i oddane do tego czasu) będą płatne.
(wyjątek obwodnica Łodzi)
paulr napisał(a):Drogą powrotną z cro jest dużo lepsza.. starczy na Lucko zjechać na płatność kartą i jeszcze nie stałem w korku a wracałem koniec lipca początek sierpnia w sobotę i niedzielę. Wyjazd z kwater rano. (Okolice sibernika)
michalyy napisał(a):paulr napisał(a):Drogą powrotną z cro jest dużo lepsza.. starczy na Lucko zjechać na płatność kartą i jeszcze nie stałem w korku a wracałem koniec lipca początek sierpnia w sobotę i niedzielę. Wyjazd z kwater rano. (Okolice sibernika)
Tak sobie czytam forum i chcialbym sie upewnic. Czy w Lucko sa bramki calkowicie automatyczne bez inkasenta z platnoscia karta? Czy o takich bramkach jest mowa powyzej?
M.
jackuc napisał(a):michalyy napisał(a):paulr napisał(a):Drogą powrotną z cro jest dużo lepsza.. starczy na Lucko zjechać na płatność kartą i jeszcze nie stałem w korku a wracałem koniec lipca początek sierpnia w sobotę i niedzielę. Wyjazd z kwater rano. (Okolice sibernika)
Tak sobie czytam forum i chcialbym sie upewnic. Czy w Lucko sa bramki calkowicie automatyczne bez inkasenta z platnoscia karta? Czy o takich bramkach jest mowa powyzej?
M.
Tak...
jackuc napisał(a):michalyy napisał(a):paulr napisał(a):
się jedzie i patrzy jak ludzie stoją w korku...
endryu napisał(a):michalyy Bramki te są automatyczne. Podjeżdżasz, wkładasz bilet, pokazuje się kwota płatności i płacisz kartą bez wbijania pinu, bierzesz paragon. W razie problemów. Jest guziczek do przywołania obsługi. Po naciśnięciu czekasz, nie ruszasz się.
endryu napisał(a): michalyy Tak jak piszesz. Musisz znać parametr auta, koszt przejazdu. Jak źle naliczy guziczek do obsługi. Przecież ty za to płacisz.