Sol-Wagon napisał(a):Jeżeli ktoś jedzie w nocy i 10ty raz tą samą trasą to wiecie gdzie ma widoki...:p
Myślę, że zjazdem Šestanovac - Brela (bo o tych widokach mowa) mało kto w nocy jedzie.....
Sol-Wagon napisał(a):Jeżeli ktoś jedzie w nocy i 10ty raz tą samą trasą to wiecie gdzie ma widoki...:p
kojacek napisał(a):Loucipher napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Troszkę taniej przy zjeździe w Šestanovac (a widoki gratis )
Widoki to i u Wujka Google można obejrzeć Ale na żywo jest najlepiej
Porównywanie tego, co jest na żywo z tym, co widać na SV, to jak porównywanie smaku cukierka do tego, czego doznajemy widząc cukierki w papierkach na wystawie
kabanski napisał(a):Witam
czy bez problemu kupię winiety w Austrii ? (na stacjach paliw ) I czy nie lepiej kupić na 10 dni i wracając na 10 zawsze taniej , tylko czy nie nie przegapię bo ostre kary. Jeśli można to proszę o jakieś miejsca ( do i z Chr) .
dids76 napisał(a):Jeżeli policzy Wam za osobowe to wychodzi 263Kn
Koenig napisał(a):Z ciekawości (nie bijcie) co to jest bramka enc?
Koenig napisał(a):Aaa, czyli coś jak viatoll u nas
nofy napisał(a):Witam
Mam takie pytanie:
we wszystkich napotkanych wątkach przeważa informacja, że na Chorwackich autostradach najlepiej płacić odliczonymi kwotami w Kunach lub kartą, w mBanku mam bardzo kiepski przelicznik więc zddecydowałbym się na Kuny, ale wchodząc na stronę "operatora" dróg widnieje napis, że od 1.01.2015 "Obcokrajowcy" moga uiszczać opłaty za przejazd autostradami tylko w euro!
Ktoś może wyjaśni jak to jest naprawdę?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi