shaggee napisał(a):No ja właśnie też nie kumam. Jadę od Macelj. W Macelj pobieram bilecik i w Lućko też? Czy pobieram bilet w Macelj w Lućko płacę za odcinek który przejechałem i pobieram następny bilecik aby za całość zapłacić już na zjeździe na Split?
kaeres napisał(a):Po raz kolejny potwierdzam, że jeżeli płacimy na autostrady w Chorwacji to tylko kartą.
Jadąc 120km/h miały mnie ekstra fury z prędkościami 160-180km/h.
W Lućko musieli stać w około kilometrowym korku na bramkach CASH ONLY bo później po około 2h znów mnie te same fury wyprzedzały.
W tym roku ani razu nie stałem na bramkach dużej 30 sekund licząc juz płacenie.
jara napisał(a):lew napisał(a): zapłaciliśmy nie wiedzieć dlaczego 40 PLN ( w przeliczeniu drożej).
Ja rozumiem, że człowiek może oszukać, ale automat. Najlepiej w banku, który wydał kartę wyjaśnić.
Vjetar napisał(a):jara napisał(a):lew napisał(a): zapłaciliśmy nie wiedzieć dlaczego 40 PLN ( w przeliczeniu drożej).
Ja rozumiem, że człowiek może oszukać, ale automat. Najlepiej w banku, który wydał kartę wyjaśnić.
A jednak - skasował mnie za II kategorię.
Odcinek OŠTROVICA - DEMERJE
KWOTA 111,00 HRK zamiast 61
gusia-s napisał(a):Vjetar napisał(a):jara napisał(a):lew napisał(a): zapłaciliśmy nie wiedzieć dlaczego 40 PLN ( w przeliczeniu drożej).
A jednak - skasował mnie za II kategorię.
Odcinek OŠTROVICA - DEMERJE
KWOTA 111,00 HRK zamiast 61
Czyli zapłaciłeś gapowe, przecież wyświetlane jest wszystko przy bramce, kategoria, kwota, waluta ... odrazu można by było interweniować u obsługi a tak ... przepadek mienia
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi