wojan napisał(a):...W praktyce jest jednak tak,że nie odczuwasz w ogóle,ze gdziekolwiek zjeżdżasz ....
grzesis napisał(a):Piotrek i Wojan dziękuję za wyjaśnienie. Ja myślałem że jak przejadę przez bramkę w Gorican to dopiero zapłacę w na ostatniej bramce, a tu w Sv. Helenie pierwsze opłaty. Czy do zjazdu w Sestanowac jeszcze będę miał jakieś opłaty po drodze np. za tunel czy na jakiejś bramce.
Pozdrawiam
Janusz Bajcer napisał(a):grzesis napisał(a):Piotrek i Wojan dziękuję za wyjaśnienie. Ja myślałem że jak przejadę przez bramkę w Gorican to dopiero zapłacę w na ostatniej bramce, a tu w Sv. Helenie pierwsze opłaty. Czy do zjazdu w Sestanowac jeszcze będę miał jakieś opłaty po drodze np. za tunel czy na jakiejś bramce.
Pozdrawiam
Na bramce Lučko pobierzesz bilecik a w Sestanovac na końcu autostrady zapłacisz 171 kun (dwa ponad 5 kilometrowe tunele: Mala Kapela i Sveti Rok są bezpłatne - pozostałe mniejsze na trasie też)
roszel napisał(a):czy ktos wie gdzie znajde ceny paliw? zeszły rok jechalismy autkiem na gal a w tym dieslem ale do cro dojedziemy na paliwie za 3 zł po znajomosci! a jak na miejscu?:)
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi