kasiula8 napisał(a):Witam serdecznie. Mam idiotyczne pytanie, bo nie mogę ;dogadać się z moim atlasem. Czy na drodze nr 2 (po stronie słowackiej) i 150 (po stronie węgierskiej) jest przejście graniczne, czy muszę jechać D2? A jeśli D2, to jak później dostać się na 86, żeby nie musieć wjeżdżać na M1?
*kasia* napisał(a):więc dla pewności:
na dzień dzisiejszy autostrada w Chorwacji sięga do Sestanovac i nic się w tym temacie od stycznia nie zmieniło??
Stanek napisał(a):Pod koniec sierpnia jadę do Orebic. Z tego co wyczytałem to autostaradą dojadę do Sestanovac. Pytanie jaką drogą jechać dalej czy drogą nr 62 w głębi lądu do Ploce tak jak proponuje nawigacja czy drogą nadmorską E65 jak mi rozum nakazuje Czy ktoś jechał ? Jakieś za i przeciw ?
marcin10 napisał(a): Wiele zależy od tego w jaki dzień tygodnia będziesz jechał i o jakiej godzinie.
Jezeli to będzie wymiana turnusów (weekendowa) to napewno będzie ciasno na magistrali E65, ale za to jakie widoki: palce lizać !
Jeżeli pojedziesz w tygodniu będzie na pewno luźniej.
Pozdrawiam
Stanek napisał(a):marcin10 napisał(a): Wiele zależy od tego w jaki dzień tygodnia będziesz jechał i o jakiej godzinie.
Jezeli to będzie wymiana turnusów (weekendowa) to napewno będzie ciasno na magistrali E65, ale za to jakie widoki: palce lizać !
Jeżeli pojedziesz w tygodniu będzie na pewno luźniej.
Pozdrawiam
Będzie to 1 września poniedziałek wieczorem (ruszymy rano z okolic Bratysławy) więc już i po sezonie lekko i nie w weekend.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi