No, są dwie
Trzeba zarobić na jadących w obi kierunkach
kaczka01 napisał(a):Czy droga z Plovanija do Višnjan w Chorwacji jest płatna bo nigdzie nie mogę znaleźć, a interesuje mnie tylko ten kawałeczek
Lednice napisał(a):Skończyli i kasują jak za zboże
Lednice napisał(a):W Słowenii 1,49 ( cena stała )
W Austrii 1,43 ( na autostradach kasowali 1,57 )
Tak było w lipcu
W Chorwacji z grubsza jak w Polsce
Jaisu napisał(a):Witam wszystkich serdecznie
od blisko 40 dni prowadzimy przygotowania do pierwszego wyjazdu do Chorwacji i jestem mile zaskoczony jak wiele cennych i praktycznych informacji można znaleźć na tym forum. Wiele przeczytałem, wiele na pewno pozostało do przeczytania, ale i tak najwięcej się dowiem jak już dojedziemy do CRO
Słowem wstępu jedziemy w ciemno w najbliższy weekend w okolice Makarskiej w 4 osoby. Wszystko już prawie przygotowane, w dużym stopniu także dzięki Waszej pomocy...
Do rzeczy: Mamy dylemat czy wymieniać złotówki w kantorze w Polsce na poszczególne waluty krajów tranzytowych, aby bez stresowo wykupić poszczególne winiety. Czy jest to dobry pomysł, czy np. nie będzie problemu żeby po wjechaniu do danego kraju kupić winietę na stacji za pomocą karty płatniczej?
Dzięki za odpowiedz i mam nadzieję że po powrocie też będę mógł służyć dobrą radą tym, co zaczynają swą przygodę ze CRO
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi