kismet75 napisał(a):Koledzy podpowiedzcie jeszcze bo trochę zgłupiałem wineta Węgry tygodniowa jak się liczy bo z tego co wyczytałem u nich na stronie to ona jest ważna 10dni ? to liczymy 10 dni od zakupu czy też siedem ?
belgrano napisał(a):Czy bez kłopotu kupie winietę na Węgry po przekroczeniu granicy od Słowacji z kierunku Zliny?
KarolaHr napisał(a):belgrano napisał(a):Czy bez kłopotu kupie winietę na Węgry po przekroczeniu granicy od Słowacji z kierunku Zliny?
Podbijam pytanie. Gdzie jest najbliższa stacja gdzie mozna kupić winietę po przekroczeniu granicy w mieście Sahy? jechałam 3 lata temu ale ni w ząb nie pamiętam gdzie to było...
wojtek_p napisał(a):KarolaHr napisał(a):belgrano napisał(a):Czy bez kłopotu kupie winietę na Węgry po przekroczeniu granicy od Słowacji z kierunku Zliny?
Podbijam pytanie. Gdzie jest najbliższa stacja gdzie mozna kupić winietę po przekroczeniu granicy w mieście Sahy? jechałam 3 lata temu ale ni w ząb nie pamiętam gdzie to było...
Wejdź tutaj https://www.virpay.hu/en/autopalya-matrica-vasarlas.htm?session=Mjc2Mzg4NQ==, zapłać np. kartą i po problemie. Wydrukuj sobie potwierdzenie i w drogę, po co kombinować?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi