Dzień dobry,
Wybieram się po raz kolejny do Chorwacji. Zawsze za apartamenty płaciliśmy w euro. Zastanawiam się czy przyjmą opłatę w kunach, czy nie będzie porblemu?
Pozdrawiam
anakin napisał(a):A nie prościej zapytać właścicieli apartamentu, który Cię interesuje?
To będzie chyba najbardziej wiarygodna informacja.
hncl napisał(a):anakin napisał(a):A nie prościej zapytać właścicieli apartamentu, który Cię interesuje?
Jedziemy w ciemo i nie mam pojęcia któy apartament wybiorę.
hncl napisał(a):anakin napisał(a):Nie prościej ponieważ jedziemy w ciemo i nie mam pojęcia w jakim mieście się zatrzymamy ostatecznie i który apartament wybiorę. Do tej pory zawsze płaciłem w euro i nigdy nie zastanawiałem się nad możliwością zapłaty w kunach. W tym roku wolałbym nie zabierać ze sobą euro tylko po prostu na miejscu wypłacić pieniądze z bankomatu.
hncl napisał(a):anakin napisał(a):A nie prościej zapytać właścicieli apartamentu, który Cię interesuje?
Nie prościej ponieważ jedziemy w ciemo i nie mam pojęcia w jakim mieście się zatrzymamy ostatecznie i który apartament wybiorę. Do tej pory zawsze płaciłem w euro i nigdy nie zastanawiałem się nad możliwością zapłaty w kunach. W tym roku wolałbym nie zabierać ze sobą euro tylko po prostu na miejscu wypłacić pieniądze z bankomatu.
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne