krakus84 napisał(a):Jest możliwość zawrócenia z tego PASA gdy automat nie przyjmie karty??
Nie
krakus84 napisał(a):Jest możliwość zawrócenia z tego PASA gdy automat nie przyjmie karty??
To ja napisał(a):Jest już taki temat na stronie 8, piszą od kilku lat.
Jak wszyscy mogą tu pieprzyć o wszystkim i na każdy dowolny temat od nowa, to mam pytanie do Karbowego: Dlaczego skasował wątek który rozpocząłem kilka dni temu, a dotyczy objazdów autostrady w Słowenii?
Oczekuje odpowiedzi.
Z pow.
Zanim wyślesz zapytanie sprawdź, czy ktoś już nie pytał o to samo - być może odpowiedź jest znana. Forum nie jest hot-line, gdzie otrzymasz odpowiedź na pytanie zadane 100 razy w tym samym tygodniu. Sporo odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania znajdziesz w dziale FAQ.
Nie upominaj innych, od tego są moderatorzy. Nie pisz było, użyj funkcji szukaj! Jak znasz odpowiedź na pytanie, to ją napisz, a jak nie znasz, to nie pisz niczego.
krakus84 napisał(a):Jest mo¿liwo¶æ zawrócenia z tego PASA gdy automat nie przyjmie karty??
Darec napisał(a):W tym miejscy trzeba uważać bo na autostradzie, odpowiednio wcześniej jest oddzielny zjazd na bramki, które przyjmują tylko karty. Jeżeli ominie się ten zjazd to pozostaje wjazd na bramki, gdzie przyjmują tylko gotówkę.
jankowski-uno napisał(a):Dzisiaj w radiu chyba 'Trójka" lub "Tok Fm",słyszałem opowieść pewnej osoby o opłatach na bramkach a mianowicie ta osoba podała kartę aby zapłacić za przejazd, jegomość z budki stwierdził że karta error, wiec zapłacili euro. Jak później sprawdzał zejścia z konta okazało się że z karty zeszło. Na dodatek opowiadał że jechali na dwa samochody i to samo mieli w tym drugim aucie.
Pilnujmy kombinatorów.
leeluu1 napisał(a):Czy zawsze ktoś siedzi w budce na bramce przeznaczonej tylko dla kart, czy np są to bramki automatyczne i teą takie w których ktos siedzi? Tak czytam ten wątek i myśle sobie jedni mowią ze wkładają karte nic nie przyciskają i trwa to 5 sek. A tu raptem mowa o jakimś gościu Jak to jest?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi