Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Oplata dodatkowa za pawilon ogrodowy

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bartek L.
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bartek L. » 21.03.2014 13:44

NO wlasnie , jak w temacie. Zastanawiamy sie czy nie kupic prostego pawilonu , bez scian, tylko dach- wym. prawdopodobnie 2/2 albo ciut wiekszy. Czy za takie cos placi sie dodatkowo? Staloby to to zaraz przy wyjsciu z namiotu , wiec trudno mowic o dodatkowym miejscu zabieranym przez ww. poniewaz tak czy tak zajelibysmy to miejsce na stolik, krzeselka i cale "podworko kampingowe". Jakie sa wasze doswiadczenia? Bo jesli wiaze sie to z dodatkowa oplata, to jestesmy skonni zredukowac nasze plany do plachty zawieszonej na drzewach- podporkach....
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 21.03.2014 18:13

Nie znam żadnego kempingu, na którym pobierana jest opłata za pawilon ogrodowy :idea:
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 21.03.2014 18:21

O opłacie za pawilon nie słyszałem :papa:
demi-duox
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) demi-duox » 21.03.2014 18:26

Gdybyś trafił na kemping gdzie takowa opłata jest pobierana to pewnie i płachy by ci nie podarowali :)
Kasia25
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kasia25 » 11.04.2014 09:50

hej,

Zazwyczaj jest to ujęte w regulaminie danego campingu. Kiedyś takowy czytałam i było tam kilka informacji właśnie o maksymalnej zajmowanej powierzchni w wolnej strefie (bo parcele mają wygrodzoną powierzchnie) i było że zająć można nie więcej niż 60 metrów kwadratowych....
Jako ciekawostkę podam że legalnie w cenie jednego namiotu, bezpośrednio obok postawić drugi mały namiot np. dla dziecka ;-)
Generalnie też się nie spotkałam z tym by ktoś chodził z linijką i mierzył zajmowaną na campingu powierzchnię... Wszystko jest kwestią okoliczności, obłożenia campingu itp... Z drugiej strony to trochę denerwujące i śmieszne gdy widzi się ludzi rozstawiających namiot, pawilon, hamak, krzesła w miejscu parkingowym....
scood74
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) scood74 » 26.04.2014 06:40

zawsze mam pawilon ogrodowy i nigdy nie płaciłem extra

Powrót do Kempingi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone