http://www.radenska.si/
radenska jest "miejscowa od sąsiadów" tzn. ze Słowenii
qqryq napisał(a):A ja nigdy nie rozumiałem ludzi którzy biorą ze sobą zgrzewki wody. Przecież woda tam nie kosztuje 20-30 złotych za butelkę. Najwyżej zapłacisz trochę złoty więcej, na pewno od tego nie zubożejesz. A poza tym wyjazd to nie tylko piękne widoki, słońce i plaża - to także miejscowa kuchnia. Czy jadł ktoś kiedyś w Polsce salami śródziemnomorskie np. ?
Galanda napisał(a):Według mnie nie chodzi tu przede wszystkim o koszt ale o jej smak. Jedyne co mi w Chorwacji nie smakowało to właśnie woda mineralna.
aneta_jacek napisał(a):W Chorwacji można pić spokojnie wodę z kranu.
Wałkluje ten temat niejeden przewdonik do bólu i jest to prawda.
Odkąd to do mnie dotarło ... wiozimy znacznie mniej )
Adam,K napisał(a):Wbrew pozorom jak można się dowiezieć na forum nic nie warto brać. Mnie się jednak wydaje , że większość jak nie wszystkie rzeczy warto brać bo Cro jest po prosu b.droga.
Ale to tylko moje zdanie.
who napisał(a):- ja zazwyczaj zabieram piwo, średnio 50 puszek.
Adam,K napisał(a):Wbrew pozorom jak można się dowiezieć na forum nic nie warto brać. Mnie się jednak wydaje , że większość jak nie wszystkie rzeczy warto brać bo Cro jest po prosu b.droga.
Ale to tylko moje zdanie.
Plumek napisał(a):who napisał(a):- ja zazwyczaj zabieram piwo, średnio 50 puszek.
Czesi doszli już do etapu łażenia ze swoim piwkiem na plażę [ciach]
Plumek napisał(a):Jak ja przeżyję bez Buławek, Michałków i Mieszanki Krakowskiej z "Wawelu"?
krakuscity napisał(a):Plumek napisał(a):Jak ja przeżyję bez Buławek, Michałków i Mieszanki Krakowskiej z "Wawelu"?
To już każdy wie co ma przywieźć jak przyjedzie w odwiedziny do Ciebie.
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne