napisał(a) FUX » 07.05.2006 08:25
mariusz59 napisał(a):zamierzam wynając apartamenty przez renate vuletic z biura dalmatia aurea travel z trogiru. prosze o info o tym biurze, czy sa wiarygodni, czy byliscie zadowoleni z usług tego biura, jak przebiegało rozliczenie, czy apartament był zgodny z oferta
Obejrzałem stronę www i raczej nie wyglądają na naciągaczy. Pamiętaj jedno! Jeżeli będziecie niezadowoleni z ich pracy, to tą informacją podzielicie się z kilkuset ludźmi. Na tekiej reklamie na pewno nie będzie im zależeć. Ale, jeżeli będziecie zadowoleni, to napędzicie im wielu klientów. Zawsze to odmiana jechać w okolice Trogiru (pięknego), a nie np. Makarską, czy Peljesac. Dogadajcie tak, że jeżeli apartament nie będzie spełniał Waszych oczekiwań w stosunku do zadeklarowanego, to niwch zaproponują coś innego. Tak było w Orebicu. Z tą różnicą, że zaproponowany apartament przerósł in plus moje oczekiwania. Jak na razie to zawiodło mnie TUI lub Neckermann w Puli Verudeli i polski pośrednik, który sprzedał mi kwaterę we Włoszech 10 lat temu. Notabene osoba polecona przez rodzinę. Zgroza.
Dlatego szukając kwater, zdaję się na swoją intuicję lub jadę już na sprawdzone kwatery, czego Wam życzę.
Fux