Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj! [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Lednice napisał(a): Do Logarskiej da się dojechać od strony Słowenii, tak jak my to zrobiliśmy i od strony Austrii.
Lednice, z opisu zrozumiałem, że jechałeś tędy, jak droga, czy faktycznie wychodzi to ok. 1 godz. będę jechał od strony Bledu i zastanawiam się czy przez Ljubljanę i dalej jak w linku, czy w Kranj jechać na Logarską przez Austrię tą drogą , tyle że nie wiem jaką ostro i długo tam w górach
Głównie drogą 428, stan nawierzchni był różny, przeważnie dobry i niezły, czasem były dziury , trasa bez górskiej wspinaczki, cały czas wzdłuż rzeki i potoków.
Ja tej trasy przez Austrię nie znam, trudno mi pomóc. na pewno dużo zakrętów i może być wąsko
Wspaniała relacja. Przeczytałam jednym tchem. A te stare widokówki -wisienka na torcie. Pokazałeś sporo moich ulubionych miejsc, ale też zainspirowałeś mnie do planowania nowych...