Lednice napisał(a):... za to tylko nasze z Polski....
Lednice napisał(a):
Teoretycznie całodzienna wyprawa z Opatiji na wyspy Krk i Cres kosztowała 35 euro od osoby.
Ale da się negocjować i zapłaciliśmy za całą rodzinę 80
woka napisał(a):Lednice napisał(a):... za to tylko nasze z Polski....
Ponieważ ten kurort ma opinię drogiego i znajduje się w Kvarnerze. To nie Dalmacja która w śród Polaków zajmuje pierwsze miejsce.
Ja po stokroć wolę Kvarner - tu jest mi najlepiej.
W Opatiji byłem ostatnio w ubiegłym roku ( w tym, z przyczyn losowych nie zdążyłem). Parkowałem przy głównej drodze w okolicy "środka" miejscowości. Jakby nie to, że ktoś wyjeżdżał ... pewno bym miejsca nie znalazł.
CroAna napisał(a):a ja mam pytanko jak w Kvarnerze kształtują się ceny konobowe w stosunku do Dalmacji- bo ja lubię takie posiadywanie pytam szczególnie o Krk lub Istrię
travel napisał(a):Trochę spóźniona (jak zwykle ) zasiadam do relacji i muszę przyznać ,że dla mnie Kvarner to komercja do kwadratu. Czyste północne Włochy tylko brakuje rzędów parasoli na plażach. Ale jakby były większe plaże to i parasole by się znalazły. Podoba mi się tam tylko to,że nie jest tak łyso jak w Dalmacji ( chodzi mi o roślinność po za miasteczkami) . Ale wyspy Kvarneru warte są rozważenia
Powrót do Nasze relacje z podróży