Dokładnie pod nią parkowaliśmy w 2009 r., a parkomaty były zepsute i mogliśmy za free parkować

I jeszcze Arena z innej perspektywy
Wracamy. Mijamy nowe ze starym…
…i takie coś. Może ktoś z cromaniaków powie mi co to jest…

piekara114 napisał(a):rzut oka na Cro.
piekara114 napisał(a):Ostatni w tym roku (już na pewno)
Vjetar napisał(a):piekara114 napisał(a):Ostatni w tym roku (już na pewno)
Znaczy się w 2013?
Pozdrawiam
mysza73 napisał(a):piekara114 napisał(a):trzeba by było myśleć o zbliżającej się relacji z Orebica AD2014![]()
Przypilnuję tego![]()
.
piekara114 napisał(a):Sobota, 15 września
Mijamy kanał Limski i nie możemy sobie darować krótkiego postoju przy wieżyczce. Widoki z góry nie są tak rude jak te z dołu sprzed kilku dni.
Slavko1974 napisał(a):piekara114 napisał(a):Sobota, 15 września
Mijamy kanał Limski i nie możemy sobie darować krótkiego postoju przy wieżyczce. Widoki z góry nie są tak rude jak te z dołu sprzed kilku dni.
Czy możesz zaznaczyć na np. na googlemap miejsce, gdzie stoi ta wieżyczka? Czy przy tej wieżyczce nadal wystawiają się stragany z rakiją? Lat temu 6 albo 7 na tych straganach kupiłem mnóstwo przepysznej rakiji w takich płaskich litrowych butelkach. W wakacje 2015 planuję zwiedzić to miejsce. Sęk w tym, że byłem tam wtedy na wycieczce zorganizowanej i nie pamiętam gdzie jest ta wieżyczka.
kmichal napisał(a):Witam.
Jak powiadają ... lepiej późno niż wcale ......
Dzięki za namiary na Twoją relację ... ładna ta Wasza Werona ...... powiem szczerze, że nie miałem pojęcia, że Arena w Weronie jest aż taka potężna ...
...
Fajnie, że załączona jest mapka z parkingiem - zawsze parę Euro w kieszeni więcej do wydania na lody ......
Przerażają mnie te korki w okolicach Gardy, a my wybieramy się tam na przełomie lipca i sierpnia ......
Do Wenecji też chcemy zajrzeć ......
Pozdrawiam.