Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

ON...ONA(str.28)... i ONA (str.32)

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Sylwetka...
Koneser
Re: ON...

Postnapisał(a) Sylwetka... » 06.06.2013 06:36

Witam :D
Pozwolisz, że i ja o "ON-ym" :wink: poczytam :D
Pozdrawiam S.
Ewa i Piotr
Croentuzjasta

Postnapisał(a) Ewa i Piotr » 06.06.2013 08:04

Pisz dalej - intrygująco się zaczyna .....
kemilia
Cromaniak

Postnapisał(a) kemilia » 06.06.2013 08:33

A ja byłam pewna , ze będą w tym wątku pytania o olej napędowy :D Blondyna !!!! Ciekawie się zaczęło, więc czekam na ciąg dalszy ....
kaszubskiexpress
Weteran

Postnapisał(a) kaszubskiexpress » 06.06.2013 08:40

piekara114 napisał(a): ale musiałam poczekać na to 11 lat

To sobie nieźle napięcie stopniowałaś :wink:

Obraz przemawia najmocniej, więc zdjęcia oczekiwane, dużo zdjęć.

Pozdrawiam.
:hut:
Kobieta
Croentuzjasta

Postnapisał(a) Kobieta » 06.06.2013 08:43

I ja zasiadam i poczytam i pooglądam z chęcią :):)
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.06.2013 08:46

Lubię relacje po których nie wiadomo czego się spodziewać... :D
Hejterami nie przejmuj się bo to na ogół Ci, którzy sami do powiedzenia niczego sensownego nie mają, myślą, że na wszystkim się znają i wiedzę nadrabiają tym co im monitor komputera pokaże...
Pozdrawiam !
viltob08
Cromaniak

Postnapisał(a) viltob08 » 06.06.2013 08:55

Siadam :-)
-Katka-
Cromaniak

Postnapisał(a) -Katka- » 06.06.2013 09:00

Zaczyna się interesująco...
Czekam na cd
dids76
Koneser

Postnapisał(a) dids76 » 06.06.2013 09:01

No to i ja sobie zasiądę i poczytam, bo ciekawie się zapowiada.
piekara114
Opiekun działu

Postnapisał(a) piekara114 » 06.06.2013 09:18

Witam serdecznie wszystkich, którzy tu zaglądnęli...
Sprawa tytułu w jakiś sposób już się rozwiązała.... na pewno nie chodzi o spotkanie z pewnym lekarzem :mrgreen: i na pewno nie chodzi i cenę ON, bo my "zagazownani" jesteśmy :D

Co do Zwardonia - z Suchej rzeczywiście jest najbliżej (jak porównuję to coraz lepiej się tamtędy jeździ i w zeszłym roku nie było masakrycznej mgły na powrocie, która zmusiłaby mnie do jazdy z zamkniętymi oczami po tym moście w powietrzu bez żadnego widoku)... Ale ja mam sentyment do Chyżnego (tyle razy tamtędy się jeździło), ale jak już pisałam ja w wakacje nie posiadam prawka, i sprawa trasy, winiet jest na głowie mojego prywatnego Księcia - Pana M. i ON tu decyduje :D

Relacja na pewno powstanie i musi się skończyć do 12 lipca, bo wtedy wiadomo jaki kierunek obieramy :lol: :lol: Zobaczymy czy bajka jakaś z tego będzie, ale ON na pewno będzie, nie ma wyjścia, jak już się raz pojawi to już nie ucieknie :D Królewicza trzeba trzymać mocno, bo jak wiadomo to gatunek już prawie wymarły :D

kaszubskiexpress właśnie wróciłam z Twoich stron i kusi mnie jeszcze na tą relację, bo było cudnie :D

Ale wracając do relacji... Imię ON powinno się dziś jeszcze wyjaśnić, najpóźniej jutro...
Tak jak pisałam dojechaliśmy do Primosten

Priomosten: 10:10 – przejechaliśmy 1093 km, 16 h jazdy – długo w tym roku - autostradą jakoś bardzo spooooooooooookojnie się jechało, wszyscy równooooooooo, mało kto się wyrywał, a w Primosten ……

Primosten odwiedziliśmy rok temu. Słynne zdjęcie jest i w naszym albumie, ale z zeszłego roku… Obrazek

Miasteczko średnio nam się spodobało…zobaczymy jak będzie w tym roku i jak tu się plażuje, bo rok temu byliśmy tylko popołudniem na spacerze..

Podejście nr 2.
UPAŁ, UPAŁ, UPAŁ
Podjeżdżamy pod dom (nad Jadranką), w którym mieszkają Dziadkowie, wnosimy lodówkę do apartamentu i na plażę. Plażujemy na głównej plaży z widokiem na Stare Miasto. Są spore fale, trzeba mocno z Jadranem walczyć, aby utrzymać się na materacu. Syn jest wniebowzięty, my wkońcu moczymy nogi (i nie tylko) w słusznym more, grzejemy różne części ciała, a Dziadkom leniwe wczasy za sprawą wnuka zmieniły się w dość aktywne kilka godzin...

Jemy kalmary, nie tak pyszne jak zeszłoroczne, ale to już wakacje :D a jeszcze do celu nie dojechaliśmy… oczy i buźki nam się śmieją… Kombinuję jak tu dostać się jeszcze do Rogoznicy, aby skosztować pyszne kalmary w naszym Fast foodzie
Aldonka
Cromaniak

Postnapisał(a) Aldonka » 06.06.2013 09:22

Intrygujący tytuł ;) Miejsca już dla mnie mniej intrygujące co nie znaczy, że nie zasiądę tu z chęcią. Wiesz, ja stanowię tą niewielką odnogę na forum, której Promosten na kolana nie powalił :) Ale cieszę się jak coś cieszy innych i jak Inni się tą radością z nami cieszą - więc kontynuuj.
kaszubskiexpress
Weteran

Postnapisał(a) kaszubskiexpress » 06.06.2013 09:39

piekara114 napisał(a):kaszubskiexpress właśnie wróciłam z Twoich stron i kusi mnie jeszcze na tą relację, bo było cudnie :D

Cudnie ? Dość niepopularne stwierdzenie w stosunku do naszego wybrzeża :oczko_usmiech:
Żartuję, chętnie zobaczę swoje strony Twoimi oczami, więc czekam.
viltob08
Cromaniak

Postnapisał(a) viltob08 » 06.06.2013 09:50

piekara114 napisał(a):Kombinuję jak tu dostać się jeszcze do Rogoznicy, aby skosztować pyszne kalmary w naszym Fast foodzie

Kocham to miejsce ;-) Lepszych kalmarków ze świecą szukać, a to winko do tego.... Jest to jedno z miejsc, których brakuje mi w innych mastach Chorwacji ( a może jeszcze po prostu na nie nie trafiłam :roll: ) :-)
piekara114
Opiekun działu

Postnapisał(a) piekara114 » 06.06.2013 10:00

kaszubskiexpress napisał(a):
piekara114 napisał(a):kaszubskiexpress właśnie wróciłam z Twoich stron i kusi mnie jeszcze na tą relację, bo było cudnie :D

Cudnie ? Dość niepopularne stwierdzenie w stosunku do naszego wybrzeża :oczko_usmiech:
Żartuję, chętnie zobaczę swoje strony Twoimi oczami, więc czekam.

Oczywiście,że CUDOWNIE, bo ...
- słońce pięknie świeciło,
- plaża w Brzeźnie taka jak pamiętam z dzieciństwa (trochę brudny piach, ale szeroka i pełna muszelek),
- opaliliśmy się i kąpaliśmy w nie tak zimnym Bałtyku,
- zobaczyliśmy to, co planowałam i jeszcze bonus był :D
- i te wspaniałe ścieżki rowerowe i po PŁASKIM terenie, nawet ja zaczęłabym rower częściej używać :mrgreen:

viltob08 napisał(a): Kocham to miejsce ;-) Lepszych kalmarków ze świecą szukać, a to winko do tego.... Jest to jedno z miejsc, których brakuje mi w innych mastach Chorwacji ( a może jeszcze po prostu na nie nie trafiłam :roll: ) :-)

Całkowicie się z Tobą zgadzam, lepszych nie ma nigdzie indziej, pyszne są też na plaży Divulje w okolicy Trogiru
zack
Croentuzjasta

Postnapisał(a) zack » 06.06.2013 10:04

Obecny, przepraszam za spóźnienie :roll:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

ON...ONA(str.28)... i ONA (str.32) - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies