Późno ,ale się chętnie dosiadam.
A co do pracy to chętnie poprowadzę SPA z koleżanką ,jeżeli takowe jest przewidziane
czekor68 napisał(a):Ten duży hotel od strony Srebreno mieli od maja wyburzać, w niedziele sprawdzę czy jeszcze stoi,Byłem na samym dachu widoki z niego przecudne .jeszcze poczytam do soboty twoje relacje ale o 16 startuje chyba ze Radwańska będzie grać w finale to zaraz po meczu wyruszamy.
wojan napisał(a):czekor68 napisał(a):Ten duży hotel od strony Srebreno mieli od maja wyburzać, w niedziele sprawdzę czy jeszcze stoi,Byłem na samym dachu widoki z niego przecudne
Już go nie ma.Stoi jeszcze kawałek gruzowiska a reszta czyściutki, rõwniutki plac
wojan napisał(a):Policzyłem schody do Pelegrina - około 67. Piszę około, bo są strasznie zdewastowane i ciężko je dokładnie policzyć.Poza tym w kompleksie Kupari znalazłem ślady pobytu naszych pseudoturystów i zrobiło mi się trochę wstyd Jak wrócę to wrzucę kilka fotek.
Pozdrav'
Aldonka napisał(a):Ja wiem, że było remontowane, ale nic mi nie wiadomo żeby było zamknięte. Znajomi jechali tamtędy chyba 3 albo 4 dni temu, nic nie mówili jak rozmawialiśmy żeby coś było nie tak.
piekara114 napisał(a):Spoglądamy głębiej, by po chwili dać się wciągnąć w rwący nurt Stradun.
Tętniąca gorącą krwią aorta tego miasta wskazuje kierunek zwiedzania, pociąga, wciąga i ciężko się jej się oprzeć, ale my mamy inne plany…
czekor68 napisał(a):Aldonka napisał(a):Ja wiem, że było remontowane, ale nic mi nie wiadomo żeby było zamknięte. Znajomi jechali tamtędy chyba 3 albo 4 dni temu, nic nie mówili jak rozmawialiśmy żeby coś było nie tak.
Ta informacja była 2 dni temu dlatego pytałem a więc bardzo świeża.Mieli jakąś awarie i auta były kierowane na prom w Ploce.
Aldonka napisał(a):Pewnie, że warto
Można tak na przykład:
albo na barana
albo tak
Przepraszam za mały OT