Jakby ktoś po tym ciężkim dniu i rybce i piwku i winku chciał cosik odpocząć to wiecie - recepcja nie śpi
Aldonka napisał(a):Jakby ktoś po tym ciężkim dniu i rybce i piwku i winku chciał cosik odpocząć to wiecie - recepcja nie śpi
piekara114 napisał(a):Żeby nie było kłótni to może podam skład załogi kto za co odpowiada, bo jak tak dalej pójdzie to mervikowi całe zapasy znikną
Skład osób zatrudnionych (w zamian za pracę - wikt i nocleg):
• dozorca - Rysio
• recepcja – Mikromir + Aldonka – ma doświadczenie, więc będzie kierowniczką
• ogród – piekara114 + Sylwetka&Gienuś
• architekt zieleni – Kenik
• podlewacz ogrodów – Jacek S (tylko nie wodą z more)
• logistyka i transport wewnętrzny – czekor68
• zaopatrzenie kuchni /magazyn żywnościowy – mervik - PILNUJ, bo będziemy głodni chodzić
• grillowiec - dave.pl – blisko mervika
• opiekun piwniczki – piotrf, chciał być blisko mervika – załawione
• dostawca żaru do grilla - czekor68
• szef Kuchni – T. od Basiulinki
• cukiernik – mysza73 - ewentualnie dodatkowa do recepcji, jeśli ciastka nie będą"chodzić"
• szef Baru - wojan
• DJ – Janusz Bajcer
• złota rączka - Sylwetka&Gienuś
• dział HR – viltob08
• elektryk - zmasz
• informatyk – zmasz
• zarządza pracami (ale jakimi? do ustalenia) – Serce w pasy
Agapi, Basiulinek (Wy może chcecie wspólną posadkę po doświadczeniach z Raju i Piekła )
agata26061 nie zdeklarowała się konkretnie – viltob08 czeka na dokumenty aplikacyjne
agata26061 napisał(a):to ja mogę baseny sprzątać wieczorem, a w ciągu dnia sprawdzać, czy aby woda nie za zimna była
trans x napisał(a):Prawie dobrze to poukładaliście,ale ni ma Prezia Ja nim zostanę ,a żeby zaoszczędzić na kosztach to jeszcze skarbnikiem i księgową - pasi
PZDR.
Kenik napisał(a):Ale, ale ... czy to tego Grand Hotelu to też trzeba będzie po 231 schodkach ? Bo może trzeba pomyśleć o jakimś wyciągu.
Mikromir napisał(a):agata26061 napisał(a):agapi napisał(a): albo jakieś imprezki wieczorne..(tańce na stole- niekoniecznie.. )
To ja się na te imprezki już zaczynam szykować
Najpierw to trzeba ubranie robocze założyć chyba jednak...
mervik napisał(a):..już mam dwóch rybaków ugadanych ,
co by nam świeże ryby i owoce morza dostarczali i
jakiś sadownik chce nam owoce dostarczać ,
tylko muszę sprawdzić czy są ekologicznie nawożone bez żadnych nawozów sztucznych
mervik napisał(a): ...wiedziałem że tak będzie
...... zadzwoniłem do rybaka , a on do znajomych i zebrała się ekipa ,
także agapi nie martw się ,już działają
kor_nick napisał(a):nieśmiało zaproponuję komercyjną opiekę nad hotelową plażą (beach bar, leżaczki, parasole, owoce z łódki, zamki z piasku 20 kuna )
trans x napisał(a):Prawie dobrze to poukładaliście,ale ni ma Prezia Ja nim zostanę ,a żeby zaoszczędzić na kosztach to jeszcze skarbnikiem i księgową - pasi PZDR.
mervik napisał(a):...nie z nami takie numery
piekara114 napisał(a):
A bagaże wyglądały tak:
Mam też zdjęcie jak spałam , Pan M. zdążył zrobić zanim doszłam do siebie i wstałam, ale nie chcę, żeby Wam brzuchy ze śmiechu pękły.....