echo2809 napisał(a):Polecam szukać w Duce - rzut beretem od Omiśa
alessandro1977 napisał(a):Jeszcze trzeba było napisać, że wszystkie kwatery leżą za bardzo ruchliwą drogą, czyli za Jadranką...przejście na tą ciekawą plażę graniczy z cudem a w nocy spanie przy otwartych oknach nie wchodzi w rachubę
semmac napisał(a):
No właśnie czyli bardzo ruchliwa ulica a zatem odpada
semmac napisał(a):Znalazłam super kwatere w Omis - Duce, prawie nad samym morzem, dla nas idealana ALE aby dostać sie na plaże trzeba przejśc przez ulicę. Chciałabym się dowiedzieć czy jest to bardzo ruchliwa droga, czy mieszkanie w jej sąsiedztwie może byc uciążliwe? Z góry dziękuję za wasze uwagi.
Sztyrlic69 napisał(a):Witam
Ja osobiście polecam spędzenie wakacji w miejscowości Stanici (mała rybacka miejscowość położona na wybrzeżu Adriatyku, 4 km od miejscowości Omis w kierunku Makarskiej i Dubrovnika). Stanici posiada piękną długą plażę częściową zadrzewioną z łagodnym zejściem do morza. Jeżeli ktoś jest zaintersowany proszę o info.
Pozdrawiam
Sztyrlic69 napisał(a):Witam
Ja osobiście polecam spędzenie wakacji w miejscowości Stanici (mała rybacka miejscowość położona na wybrzeżu Adriatyku, 4 km od miejscowości Omis w kierunku Makarskiej i Dubrovnika). Stanici posiada piękną długą plażę częściową zadrzewioną z łagodnym zejściem do morza. Jeżeli ktoś jest zaintersowany proszę o info.
Pozdrawiam
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje