sebus119 napisał(a):W Chorwacji byłem kilka razy i nie wiem czemu wszyscy piszą tak źle o Duce?! Ja w tym roku jadę tam drugi raz! Każdy co był chociaż raz w Duce pisze o tej miejscowości w samych superlatywach a tu na forum wszyscy wypowiadają się o tej miejscowości nigdy w niej nie mieszkając. Byłem tam z trojgiem dzieci i nie ma żadnego problemu z przejściem przez Jardanke, za apartamentem góry widoki z nich piękne można posiedzieć i wypić Kaelowacko Plaża dla dzieci super piasek płytko, dla wolących kamyczki plaża z kamienista niedaleko można iść brzegiem w stronę Dugi Rat, ceny bardzo przystępne w porównaniu z innymi miejscowościami za Omisiem do Omisia 3 kilometry wieczorny spacerek dobrze robi na spożyte duże ilości Karlowacko Polecam tą miejscowość jest super
andreas66 napisał(a):sebus119 napisał(a):W Chorwacji byłem kilka razy i nie wiem czemu wszyscy piszą tak źle o Duce?! Ja w tym roku jadę tam drugi raz! Każdy co był chociaż raz w Duce pisze o tej miejscowości w samych superlatywach a tu na forum wszyscy wypowiadają się o tej miejscowości nigdy w niej nie mieszkając. Byłem tam z trojgiem dzieci i nie ma żadnego problemu z przejściem przez Jardanke, za apartamentem góry widoki z nich piękne można posiedzieć i wypić Kaelowacko Plaża dla dzieci super piasek płytko, dla wolących kamyczki plaża z kamienista niedaleko można iść brzegiem w stronę Dugi Rat, ceny bardzo przystępne w porównaniu z innymi miejscowościami za Omisiem do Omisia 3 kilometry wieczorny spacerek dobrze robi na spożyte duże ilości Karlowacko Polecam tą miejscowość jest super
sebus119 napisał(a):W Chorwacji byłem kilka razy i nie wiem czemu wszyscy piszą tak źle o Duce?!
andreas66 napisał(a):sebus119 napisał(a):W Chorwacji byłem kilka razy i nie wiem czemu wszyscy piszą tak źle o Duce?! Ja w tym roku jadę tam drugi raz! Każdy co był chociaż raz w Duce pisze o tej miejscowości w samych superlatywach a tu na forum wszyscy wypowiadają się o tej miejscowości nigdy w niej nie mieszkając. Byłem tam z trojgiem dzieci i nie ma żadnego problemu z przejściem przez Jardanke, za apartamentem góry widoki z nich piękne można posiedzieć i wypić Kaelowacko Plaża dla dzieci super piasek płytko, dla wolących kamyczki plaża z kamienista niedaleko można iść brzegiem w stronę Dugi Rat, ceny bardzo przystępne w porównaniu z innymi miejscowościami za Omisiem do Omisia 3 kilometry wieczorny spacerek dobrze robi na spożyte duże ilości Karlowacko Polecam tą miejscowość jest super
MAM PYTANIE PROSZE O NAMIARY TEJ KWATERY JAK I JAKIES FOTKI OKOLICY?
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje