A i czy można u rybaków kupić rybki?
Z góry dziękuje za wyczerpującą odpowiedz :
P.S stare posty na ten temat już przestudiowałem wiec nie odsyłajcie mnie do "starych liknów"
.png)
.png)
.png)
.png)
hepik napisał(a):Knajpki cztery,dwa sklepy samoobsługowe sieciowe.
Jedna przy samej jadrance,dwie przy "głównej" drodze przez osiedle-te serwowały posiłki dla grup zorganizowanych również,fajna z tarasami i klimatem tuż nad brzegiem morza.
Tamże lodziarnia.
Szersza plaża od strony Omiszu.
Plus dodatkowa (widoczna na zdjeciu )między dwoma blokami skalnymi.Dojście drogą ,która prowadzi brzegiem morza do O. mozna też pokonać w bezpieczny sposób jeden z bloków skalnych.
.png)
PakoG napisał(a):Dzięki za info, jak wygląda sytuacja z osami/pszczołami i masakrycznymi u Nas w tym roku komarami?
.png)
ana588 napisał(a):a czy w Nemirze sa jakies miejsca gdzies mozna poplazowac niekoniecznie na glownej plazy? Chodzi mi o jakies mini zatoczki, sklaki itd ?
.png)
hepik napisał(a):Pierwszy raz słyszę o "prywatnych"plażach w Nemirze.
Jedna,jedyna która może za taką uchodzić,najbardziej wysunięta w kierunku Omisza,nad którą kilka zabudowań tubylców,którzy nie wynajmują apartamentów,jest jak najbardziej dostępna dla wszystkich,
Dojście do niej przez taką dużą skale albo drogą asfaltową i "podwórko"
Dojście do centrum Omisza drogą asfaltową,która prowadzi nad brzegiem morza ,ok 3 km,licząc od środka Nemiry,ze sporadycznym ruchem skuterów czy samochodów.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne