napisał(a) darko » 04.03.2009 08:49
ines napisał(a):darko napisał(a):Witam wszystkich proponuję poszukać na
http://www.domy-letniskowe.com/ w ubiegłym roku znlazłem fajne apartamenty na tej stronie w mimicach byłem tam na przełomie kwietnia i maja 2008 za śmieszną cenę 50 euro za 7 osób dziennie bardzo dobrze wyposażone nawet klima była do plaży około 100 m grill itp co najważniejsze nie trzeba było przechodzić przez jadrankę do morza . negocjacje cenowe odbywały się drogą emailową , proponuję namierzyć sobie kilka miejsc i wysłać emaile ktoś powinien odpowiedzieć. Jeżeli coś uda się namierzyć łatwiej będzie znaleźć kogoś z forum kto tam był .Serdecznie pozdrawiam wszystkich poszukujących miejsca wypoczynku
W czerwcu czy we wrześniu nie myślałabym nawet aby cokolwiek rezerwować , rezerwacja według mnie ma sens jedynie w szczycie sezonu...
Pozdrawiam[/quote
Pewnie coś w tym jest, jednak Ja co roku rezerwuję wczasy kilka miesięcy przed czasem , z kilku względów oszczędzam nawet kilka tysięcy zł. , i mogę sobie poukładać pracę w firmie . Gdybym miał kupę szmalu i masę czasu pewnie rezerwowałbym w szczycie sezonu nawet dzień przed wyjazdem .Pozdrav