KasiaN napisał(a):Nic sie nise stało. Cieszę się że Wam też się podobało. Mimo że Omiś mi się podobał to nie wiem czy pojechałabym tam jeszcZe raz. Moze znajdziemy jeszcze inne fajne miejsce. Dziecku się podobało, a to najważniejsze. my w końcu tylko płacilismy....
magdapaszek napisał(a):KasiaN napisał(a):Nic sie nise stało. Cieszę się że Wam też się podobało. Mimo że Omiś mi się podobał to nie wiem czy pojechałabym tam jeszcZe raz. Moze znajdziemy jeszcze inne fajne miejsce. Dziecku się podobało, a to najważniejsze. my w końcu tylko płacilismy....
ze wzgledu na dzieci tez wrócimy----ale ja razem z koleżanka to raczej ze względu na instruktora ((((asi ariii ))))
a nasi faceci na ta ciemna łądna dziewczyne---kto był to wie o co chodzi
KasiaN napisał(a):magdapaszek napisał(a):KasiaN napisał(a):Nic sie nise stało. Cieszę się że Wam też się podobało. Mimo że Omiś mi się podobał to nie wiem czy pojechałabym tam jeszcZe raz. Moze znajdziemy jeszcze inne fajne miejsce. Dziecku się podobało, a to najważniejsze. my w końcu tylko płacilismy....
ze wzgledu na dzieci tez wrócimy----ale ja razem z koleżanka to raczej ze względu na instruktora ((((asi ariii ))))
a nasi faceci na ta ciemna łądna dziewczyne---kto był to wie o co chodzi
bomba po prostu. Moja siostra zakochała sięna zabój. Mamy tyle jego zdjęć że hoho. Ostatniego dnia nawet posżła do niego i mają wspólne zdjęcie. I przebuszowała cały internet żeby znależć te piosenki ale niestety klapa. więc jesli ktoś je odnalazł to pomóżcie a wielce sie przysłużycie mojej siostrze.... i mnie:)
nie zapomnijcie spróbować Prożka i Wiśniowicy
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje